https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Om deze hilarische reden veranderde Amy Schumer de naam van haar zoontje

Om deze hilarische reden veranderde Amy Schumer de naam van haar zoontje

Ze had zijn naam nog nooit luidop gezegd en ontdekte nu pas dat het nogal dubbelzinnig klonk.

amy schumer
© getty

Actrice en comédienne Amy Schumer en haar partner Chris Fischer kregen vorig jaar hun eerste zoontje samen. De kersverse ouders kozen een op het eerste zicht doodnormale naam: Gene. Maar het was vooral de tweede naam van het kindje dat het geheel een beetje misplaatst maakte. Daarom besloten ze nu zijn naam te veranderen.

Amy Schumer (38), die je onder andere kent van de populaire film ‘I Feel Pretty’, werd vorig jaar in mei voor de allereerste keer mama. De zwangerschap verliep niet zo vlotjes, maar de actrice zette toch een flinke zoon op de wereld. Zij en haar man Chris Fischer doopten hun kleine spruit Gene. Op het eerste zicht lijkt niets mis met die naam, ware het niet dat het kindje twee namen kreeg. Als bijkomende naam gingen ze voor Attell, als eerbetoon aan hun goede vriend Dave Attell.

Dubbelzinnige naam

Voluit heet het baby’tje dus Gene Attell,  én daar wringt het schoentje. Als je dit luidop zegt, klinkt het wel heel erg op ‘genital’. En met zo’n dubbelzinnige naam wil je je nageslacht natuurlijk niet naar school sturen, want dat is vragen om problemen. De comédienne en haar man besloten dan ook om de tweede naam te veranderen naar David, waardoor het elf maanden oude peutertje nu door het leven gaat als Gene David Fischer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Amy maakte dit grappige weetje onlangs bekend tijdens haar podcast op Instagram. ‘We realiseerden ons dat we onze zoon per ongeluk genital hadden genoemd’, aldus de celeb. David is trouwens nog steeds een verwijzing naar hun goede vriend, want het is uiteraard gebaseerd op zijn voornaam.

Lees ook: