Home celebs Amy Schumer deelt heel herkenbare zwangerschapsfoto

Amy Schumer deelt heel herkenbare zwangerschapsfoto

Iets met een wc-pot en een milf...

Photo News

Actrice en comédienne Amy Schumer maakte een aantal dagen geleden bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Ze krijgt al te maken met de eerste ongemakken en deelt die uiteraard met haar fans.

Amy Schumer (37) en haar man Chris Fischer hadden begin deze week supergoed nieuws: ze verwachten hun allereerste kindje samen. De comédienne en de chef-kok zijn sinds november vorig jaar aan het daten. Amper drie maanden later gaven ze hun jawoord aan elkaar.

Ochtendmisselijkheid

Zoals elke vrouw geniet Amy volop van haar zwangerschap en van het mirakel dat er een minimensje in haar buik groeit, maar ze krijgt helaas ook af te rekenen met de keerzijde van de medaille. Naast die zwangerschapsglow en andere leuke aspecten aan die groeiende buik zijn er natuurlijk ook een paar ongemakken.

Zo mocht ze deze week de geneugten van de ochtendmisselijkheid leren kennen. Gelukkig verdween haar gevoel voor humor niet mee in de pot en deelde ze een heel herkenbare foto op Instagram. ‘Vandaag is Markle in Fiji’, schreef ze onder het beeld waarop ze boven een wc-pot hangt. Ze voegde er de hashtag #same bij, waarbij ze ironisch verwijst naar het feit dat zij de ziel uit haar lijf kotst terwijl Meghan Markle in haar mooiste outfits rondtrekt in Oceanië.

Ze voegde ook de woorden ‘milf alert’ toe aan het beeld van haar rode en zieke hoofd. Sarcastisch, natuurlijk, want op dat moment voelde de actrice zich ongetwijfeld allesbehalve sexy. Heel wat vrouwen vinden het zalig dat Amy ook dergelijke foto’s van haar zwangerschap deelt in plaats van de duizenden beelden waarop vrouwen met een gigantische glimlach met hun bolle buikjes poseren. Courage, Amy!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.