https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs HOERA: Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix verwachten hun derde kindje

HOERA: Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix verwachten hun derde kindje

Het koppel verklapt ook al het geslacht.

kevin de bruyne
© photo news

Rode Duivel Kevin De Bruyne (28) en zijn vrouw Michèle Lacroix (23) zijn in blijde verwachting van hun derde kleine spruit. Het koppel heeft al twee zoontjes Mason Milian (4) en Rome (1).

Profvoetballer Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix hebben geweldig nieuws. Ze deelden gisterenavond allebei dezelfde foto op hun Instagrampagina en daarop zien we Michèle met een bol babybuikje poseren. Ze is namelijk zwanger van hun derde kindje samen. Het koppel heeft al twee zoontjes: Mason Milian (4) en Rome (1,5).

View this post on Instagram

Happy Newyear?

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is een…

Het stelletje maakte er nooit een geheim van dat ze hun gezinnetje nog wilden uitbreiden. ‘Voorlopig zeggen we dat we drie kinderen willen’, zei Michèle een tijd terug in Stadion. En nu is het dus zover. ‘Het ontbrekende stukje van onze puzzel’, schreef Kevin bij de prachtige foto van zijn zwangere vrouw. Ze maakten ook al onmiddellijk het geslacht van het ongeboren kindje bekend, en deze keer is het een meisje!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kevin en Michèle stapten in 2017 in het huwelijksbootje. Ze delen regelmatig superschattige foto’s van hun picture perfect gezinnetje op Instagram. Wij kijken nu dus al uit naar het allereerste kiekje van hun dochtertje als het geboren is.

Lees ook: