Home celebs HOERA: Kevin De Bruyne is getrouwd met zijn Michèle

HOERA: Kevin De Bruyne is getrouwd met zijn Michèle

En dat deden ze niet in België!

© Instagram: @kevindebruyne

Kevin De Bruyne stapte in het huwelijksbootje met zijn Michèle. Dat liet de over twee dagen 26-jarige Rode Duivel weten via zijn Instagrampagina.

‘So proud I can call you my wife now’, staat er te lezen onder de foto die voetballer Kevin De Bruyne vanavond op zijn Instagrampagina plaatste. Het is ondertussen bijna zeven maanden geleden dat Kevin zijn 22-jarige vriendin Michèle Lacroix ten huwelijk vroeg in Parijs. En dat aanzoek kreeg nu een prachtig staartje.

Rode Duivels voor het altaar

Het koppel liet hun gasten voor hun huwelijk overvliegen naar het romantische Italiaanse stadje Sorrento. Het wordt naar verluidt een huwelijksfeest van maar liefst drie dagen lang. Wij duimen alvast voor een klein broertje of zusje voor Mason Milian! En die kans zit erin. Het koppel vertelde een tijdje geleden dat ze dromen van drie kinderen. Kevin is trouwens niet de enige Rode Duivel die zeer recentelijk in het huwelijksbootje stapte. Afgelopen vrijdag gaf Rode Duivel Yannick Carrasco zijn jawoord nog aan ex-Miss België Noémie Happart.

So proud I can call you my wife now! ❤️💍 #dressedbyleshommes #leshommes

A post shared by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.