Home celebs HOERA: Kevin De Bruyne is papa geworden van zijn tweede kindje

HOERA: Kevin De Bruyne is papa geworden van zijn tweede kindje

Is de naam een hint naar waar het broertje van Mason Milian verwekt is?

Eind juli wisten we jullie te vertellen dat Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix in verwachting waren van hun tweede kindje. Vanaf nu mag hun zoontje Mason Milian zich officieel grote broer noemen, want Kevin en Michèle zijn ondertussen opnieuw ouders geworden van een zoon.

Midden oktober had Kevin De Bruyne een foto op Instagram gezet waar je de bolle buik van zijn zwangere vrouw Michèle kon bewonderen. Een exacte datum heeft het koppel nooit vrijgegeven, maar het was duidelijk dat het broertje van Mason Milian niet meer lang op zich zou laten weten.

Nu, zo’n twee weken later, is het dan ook zover. De blondine is recent bevallen van hun tweede kindje. Kevin heeft namelijk zonet op Instagram bekendgemaakt dat hun tweede zoontje geboren is. ‘Het nieuwste lid van onze familie is hier. We houden nu al ontzettend veel van jou, kleine Rome’, klinkt het op sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.