Home celebs It’s official: Kevin De Bruyne heeft het geslacht van zijn tweede kindje...

It’s official: Kevin De Bruyne heeft het geslacht van zijn tweede kindje bekendgemaakt

Het koppel heeft er nooit een geheim van gemaakt, maar komt nu officieel met het nieuws naar buiten.

Kevin DB
Photonews

Eind juli wisten we jullie te vertellen dat Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix een tweede kindje verwachten. Vandaag kregen we van de middenvelder van Manchester City opnieuw een update mee, want Kevin heeft op Instagram officieel het geslacht bekendgemaakt.

Kevin De Bruyne en zijn Michèle hebben samen al een zoontje Mason Milian. Binnen enkele maanden wordt hun gezinnetje nog iets groter, want het koppel verwacht samen een tweede kindje. Dit heeft de Rode Duivel deze zomer zelf bekendgemaakt op Instagram. ‘Big brother duties’, klonk het toen op sociale media.

Geen geheim

Het geslacht van hun tweede kindje was nog niet officieel geweten, maar het koppel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het hoogstwaarschijnlijk opnieuw een jongen zou worden. Zo zag je op de foto van hun zwangerschapsaankondiging allemaal blauwe ballonen op de achtergrond. Daarnaast zag je ook een deeltje van een tekst die we zouden kunnen aanvullen als ‘It’s a boy’.

View this post on Instagram

Big brother duties

A post shared by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on

Toch heeft Kevin het nieuws nu zelf bevestigd. Zo deelde hij een prachtige foto van zijn vrouw Michèle waar haar bolle buik duidelijk zichtbaar is. ‘Wachten op onze tweede prins’, staat er in de caption te lezen.

View this post on Instagram

Waiting for our second prince 🤴@lacroixmichele

A post shared by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on

Wanneer hun zoon Mason zich officieel grote broer mag noemen, is voorlopig nog niet bekend. Vermoedelijk zal Michèle al snel bevallen aangezien haar babybuikje in juli al duidelijk aanwezig was.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.