Home celebs HOERA: Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix verwachten hun tweede kindje

HOERA: Kevin De Bruyne en Michèle Lacroix verwachten hun tweede kindje

Dat deelde het koppel mee in een schattige boodschap op Instagram!

©Instagram @lacroixmichele

Kevin De Bruyne (26) en zijn vrouw Michèle Lacroix (22) hebben heuglijk nieuws! Het koppel verwacht namelijk hun tweede kindje. Dat maakten ze zelf bekend in een wel heel schattige foto op Instagram.

Naast de uitzonderlijke prestatie van onze Rode Duivels op het WK heeft de middenvelder van Manchester City duidelijk nog iets te vieren. Kevin De Bruyne (26) wordt namelijk voor de tweede keer papa! ‘Familie van vier’, schrijft de duidelijk zwangere Michèle Lacroix (22) op haar Instagram met daarbij een foto van zichzelf, manlief Kevin en hun zoontje Mason Milian die ondertussen twee jaar is.

Family of FOUR

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

Ook Kevin wist zijn volgers op Instagram met het vrolijke nieuws te verrassen. Hij deelde dan weer een foto waarop we de kleine Mason enthousiast zijn handjes in de lucht zien steken. Dat de kapoen helemaal klaar is voor zijn rol als grote broer valt dus niet te betwisten. Kevins volgers speculeren in ieder geval al volop over het geslacht aangezien we op de achtergrond duidelijk blauwe ballonnen spotten en ook een deeltje van een tekst die we zouden kunnen aanvullen als ‘It’s a boy’. Voor wanneer de geboorte gepland is, is echter nog niet geweten. We keep you posted!

Big brother duties

A post shared by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.