Home celebs Kevin De Bruyne viert huwelijksverjaardag met prachtige throwbackfoto’s op Instagram (maar zonder...

Kevin De Bruyne viert huwelijksverjaardag met prachtige throwbackfoto’s op Instagram (maar zonder Michèle)

Kevin en Michèle trouwden een jaar geleden in Italië en hun zoontje Mason was het schattigste bruidsjongetje ooit.

Rode Duivel Kevin De Bruyne en echtgenote Michèle Lacroix vieren vandaag hun eerste huwelijksverjaardag, maar kunnen elkaar helaas niet in levende lijve proficiat wensen. Ze deden het dan maar via Instagram met enkele foto’s van hun grote dag, een jaar geleden in Italië.

Partner in crime

Kevin en Michèle gaven elkaar hun jawoord op 26 juni 2017 in romantische Sorrento. Momenteel bevindt de Rode Duivel zich echter in het iets minder romantische Rusland voor het WK, en zijn vrouw en zoon zijn niet bij hem. De spelers mochten hun familie wel laten overvliegen na de match tegen Tunesië, maar de De Bruynes besloten dat niet te doen. ‘Vooral om Mason de lange vliegreis te besparen’, aldus Kevin.

Dan maar virtueel vieren, dachten Kevin en Michèle, dus postten ze allebei enkele foto’s van hun dag op Instagram. ‘Gelukkige eerste huwelijksverjaardag, baby. Het was een geweldig jaar, dat er nog veel mogen komen. Partner in crime @lacroixmichele’, schrijft de Rode Duivel bij een foto van hun tweeën. Michèle deelde dezelfde foto en schreef er eveneens ‘Partners in crime’ onder.

De ster van de trouwdag was zoontje Mason, aldus Kevin. ‘This little man ran the show’, schrijft hij bij een foto van het twee jaar oude baasje. Dat moet een schattige show geweest zijn!

💭 26.06.17

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

Meer over de Rode Duivels: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.