Home celebs ‘Glee’-actrice Lea Michele is zwanger van haar eerste kindje

‘Glee’-actrice Lea Michele is zwanger van haar eerste kindje

Iets wat de makers van de serie toen al voorzien hadden…

lea michele
© Getty

Het werd enkele jaren geleden al voorspeld in ‘Glee’ en het lijkt er nu op dat de makers van de serie ook effectief gelijk krijgen. Lea Michele die de rol van Rachel Berry speelde in de populaire reeks is namelijk in verwachting van haar eerste kindje.

In ‘Glee’ was het personage Rachel Berry zwanger in 2020. Hier was ze draagmoeder voor twee van haar beste vrienden Kurt en Blaine. Of de makers van de serie de toekomst konden voorspellen, laten we in het midden, maar nu blijkt dat Lea Michele, de actrice die de rol van Rachel speelde, echt zwanger is. Verschillende bronnen schrijven namelijk dat ze samen met haar man Zandy Reich een eerste kindje verwacht.

Volgens People zijn Lea en haar man Zandy ontzettend enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. ‘Het was altijd al hun droom om mama en papa te worden’, aldus een bron. Het koppel is nog niet zo lang samen, maar een baby was wel de volgende stap in hun relatie. De twee vormen een koppel sinds juli 2017 en in april 2018 vroeg Zandy de actrice ten huwelijk. In maart vorig jaar hebben ze elkaar uiteindelijk het jawoord gegeven in een ceremonie in het noorden van Californië.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.