Home celebs Rupert Grint is voor de allereerste keer papa geworden

Rupert Grint is voor de allereerste keer papa geworden

De 'Harry Potter'-acteur en zijn vriendin Georgia Groome verklapten ook het geslacht van de kleine spruit.

rupert grint
© getty

Rupert Grint en zijn vriendin Georgia Groome maakten vorige maand nog maar bekend dat ze in blijde verwachting waren van hun eerste kindje en die kleine spruit ziet nu het levenslicht.

In de laatste ‘Harry Potter’-boek en -film heeft Ron Wemel twee kleine bengels, in real life werd Rupert Grint (31) nu voor de allereerste keer papa. De acteur en zijn vriendin Georgia Groome (28) maakten nog maar een maand geleden officieel bekend dat ze in blijde verwachting waren van hun eerste baby. We wisten toen niet hoelang Georgia al zwanger was of voor wanneer ze uitgerekend was, maar daar krijgen we nu dus het antwoord op.

View this post on Instagram

From a while ago…

A post shared by Rupert Grint (@rupsg30) on

Het is een…

Omdat het koppel heel erg op hun privacy gesteld is, was het opnieuw een woordvoerder die het goede nieuws openbaar maakte: ‘Rupert Grint en Georgia Groome zijn verheugd de geboorte van hun babydochtertje te bevestigen.’ Zo maakten ze in een klap ook het geslacht van het kleintje bekend.

Rupert en Georgia zijn ondertussen al zo’n negen jaar samen, maar ze delen bitter weinig romantische kiekjes op hun sociale media. Op de Instagrampagina van Rupert valt voorlopig dan ook nog geen schattige babyfoto te bespeuren, maar we hopen dat we binnenkort toch een kleine glimp mogen opvangen van het meisje.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.