Home Lifestyle Film BRRR: zo ziet de nieuwe Joker eruit

BRRR: zo ziet de nieuwe Joker eruit

Joaquin Phoenix kruipt deze keer in de huid van de enge clown en aartsvijand van Batman.

warner bros

In de film ‘Joker’ die volledig draait rond de aartsvijand van Batman, kruipt Joaquin Phoenix in de huid van de angstaanjagende clown. Warner Bros gaf nu de eerste beelden vrij van de acteur als The Joker.

Heel wat grote namen kregen al de eer om hun haar groen te verven en hun gezicht wit te schminken, om zo een van de bekendste filmschurken ooit te vertolken. Wijlen Heath Ledger zette een epische versie neer van The Joker in ‘The Dark Knight’. Na zijn jammerlijke dood kroop Jared Leto met verve in de huid van de angstaanjagende clown voor ‘Suicide Squad en hij zal dat ook doen in het vervolg op die film.

The Joker krijgt volgend jaar zijn eigen film ‘Joker’ en de opnames daarvan gingen deze maand van start. Regisseur Todd Phillips koos een andere acteur om de geschminkte creep te spelen, niemand minder dan Joaquin Phoenix. De eerste beelden van hem als The Joker doken nu op en die beloven veel goeds, of net niet…

We zien Joaquin in zijn gewone gedaante, maar tussen dat beeld komen flitsen van de man als The Joker. Inclusief het enge glimlachje van de clown! Brrr! De film vertelt dan ook het verhaal van hoe The Joker tot stand kwam. Wat zorgde ervoor dat een man zo door en door slecht werd. De film komt pas volgend najaar in de bioscoop, maar wij kijken er nu al naar uit!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.