Home Lifestyle Film AHA: eindelijk kennen we de releasedatum van ‘Space Jam 2’

AHA: eindelijk kennen we de releasedatum van ‘Space Jam 2’

Het is ondertussen 23 (!) jaar geleden dat de originele film met Michael Jordan uitkwam.

In september 2018 kondigde LeBron James dat er een tweede ‘Space Jam’-film in de maak was. Meer informatie dan dat de basketbalspeler zelf een rolletje zou spelen was er toen nog niet bekend, maar nu kennen we ein-de-lijk de releasedatum van de film. Al zullen we wel nog een tijdje geduld moeten hebben.

LeBron James speelt niet alleen mee in de film, maar hij zal ook een deel van de productie op zich nemen. Dit doet hij samen met Ryan Coogler, die ook al de regie van ‘Black Panther’ voor zijn rekening nam. ‘Space Jam 2’ zal bovendien over meer gaan dan gewoon enkele basketbalspelers die het opnemen tegen de Looney Tunes Tune Squad. In een interview met The Hollywood Reporter zei hij alvast dat ‘Space Jam’ veel meer is dan enkel en alleen een kinderfilm. ‘Ik wil kinderen het gevoel geven dat ze alles kunnen bereiken als ze hun dromen maar niet opgeven’, aldus LeBron James.

View this post on Instagram

? ? ?

A post shared by SpringHill Entertainment (@springhillent) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de originele film speelden onder anderen basketbalgrootheden Michael Jordan, Charles Barkley en Patrick Ewing mee. Welke spelers hun opwachting zullen maken in het vervolg, is momenteel nog niet duidelijk, maar we weten al wel wanneer we de vervolgfilm mogen verwachten. De opnames beginnen deze zomer en als alles goed gaat, verschijnt de film in juli 2021 in de zalen. Ondertussen is het al 23 (!) jaar geleden dat de originele film met Michael Jordan uitkwam. Die twee extra jaartjes kunnen er ook wel nog bij, toch?

Lees ook: