Home Lifestyle Film ZIEN: spannende trailer van actiefilm ‘Peppermint’

ZIEN: spannende trailer van actiefilm ‘Peppermint’

Jennifer Garner speelt een vrouw die wraak neemt op de criminelen die haar man en dochtertje vermoordden.

youtube

Vanaf vandaag kan je naar ‘Peppermint’ gaan kijken in de bioscoop. De film vertelt het verhaal van een vrouw wiens man en dochter voor haar ogen brutaal doodgeschoten werden. Wanneer de daders gewoon vrijuit gaan, besluit ze het heft in eigen handen te nemen.

Riley, gespeeld door Jennifer Garner, geniet van een zalige avond op de kermis met haar man en dochtertje wanneer er plots een auto voorbijrijdt die het vuur opent op het gelukkige gezinnetje. Riley overleeft de aanslag, maar haar gezinsleden helaas niet.

Tegen ieders advies in wil zede daders koste wat het kost doen boeten voor wat ze deden. Ze sleept hen voor het gerecht, maar daar blijkt dat het zogenaamde Garcia-kartel veel meer macht heeft dan ze ooit kon vermoeden. De criminelen hebben zowel de politie als het gerecht in hun broekzak, waardoor ze vrijuit gaan.

‘Engel des doods’

Riley kan niet leven met dat onrecht en duikt een aantal jaar onder om zich voor te bereiden op de ultieme wraakactie. Ze keert sterker dan ooit terug naar haar oude buurt en heeft maar één doel: de moordenaars van haar gezin eigenhandig een kopje kleiner maken.

Jennifer Garner zet een indrukwekkende acteerprestatie neer in deze spannende actiefilm, die vanaf vandaag te zien is in de bioscoop. Benieuwd hoe Jennifer eruitziet als ‘de engel des doods’? Bekijk dan zeker onderstaande trailer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.