Home Lifestyle Film ZIEN: officiële trailer van ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’

ZIEN: officiële trailer van ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’

Nostalgie verzekerd!

YouTube

We zijn dan wel geen tien jaar meer, maar toch kijken we nu al uit naar de film ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’. Vanaf 24 oktober speelt die in de bioscoop, en je kan hier nu de officiële trailer bekijken.

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de magische ochtend van 6 december, toen je als klein kindje wakker werd en als een gek naar beneden liep om te kijken of de Sint was langsgeweest. De avond ervoor had je je mooiste schoentje klaargezet samen met een brief voor Sinterklaas waarin je uitlegde hoe braaf je was geweest en welke cadeautjes je heel graag wilde, een wortel voor Slecht Weer Vandaag en natuurlijk een pintje voor Zwarte Piet.

Nachtlawaai

Je kan die heerlijke dag nu herbeleven dankzij de nieuwste film ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’, met Jan Decleir in een hoofdrol. Dé enige echte Sint zet opnieuw zijn mijter op en klimt op zijn witte schimmel om samen met Zwarte Piet kinderen in het hele land te verrassen met cadeautjes.

De goedheilige man en zijn knechten, die normaal gezien altijd heel graag gezien zijn, krijgen het in deze film wel hard te verduren. Mensen liggen al verschillende nachten op rij wakker door een verschrikkelijk nachtlawaai en ze schuiven de schuld in de schoenen van de Sint.

Nostalgie

Voor Sinterklaas en zijn Pieten is het echter een erezaak om telkens onopgemerkt over de daken te lopen en stiekem via de schoorsteen alle cadeautjes te bezorgen. Ze willen hun goede naam dan ook zuiveren en gaan op zoek naar de échte dader die iedereen ‘s nachts wakker houdt.

De film van Stijn Coninx en Hugo Matthysen speelt vanaf 24 oktober in de bioscoop. Wil je nu al even je kindertijd herbeleven, bekijk dan zeker onderstaande trailer. Nostalgie verzekerd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.