Home Lifestyle Film ZIEN: bizarre teaser van ‘The Beach Bum’

ZIEN: bizarre teaser van ‘The Beach Bum’

Drie goede redenen om deze komedie te bekijken: Zac Efron, Matthew McConaughey en Snoop Dogg.

youtube

Benieuwd hoe Matthew McConaughey eruitziet met lang blond haar en een ferme bierbuik of Zac Efron met een streepjesbaard? Bekijk dan zeker de vreemde trailer van de film ‘The Beach Bum’.

De film vertelt het verhaal van Moondog, gespeeld door Matthew McConaughey, die als rebel alles doet waar-ie zin in heeft. Zijn hilarische uitspattingen brengen hem op zalige plekken, maar bezorgen hem natuurlijk ook heel wat problemen. De knappe acteur is haast onherkenbaar in deze originele komedie. Hij heeft lang blond haar en zijn strakke sixpack maakte plaats voor een ronde bierbuik.

View this post on Instagram

#fbf beast mode.

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Naast Matthew hebben ook rapper Snoop Dogg, Martin Lawrence, Isla Fisher en Zac Efron een rol in deze bizarre film. Zac liet speciaal voor de film zijn baard op een wel heel vreemde manier trimmen. Zijn sexy stoppelbaardje werd in een soort zebramotief geschoren, met allemaal dunne streepjes.

Selena Gomez

‘The Beach Bum’ is van de makers van ‘Spring Breakers’, met Selena Gomez. De film speelt vanaf 22 maart 2019 in de Amerikaanse filmzalen, en zal dus niet lang daarna ook bij ons uitkomen. Benieuwd wat je mag verwachten of wil je gewoon Matthew eens zien in een zwarte string (no kidding)? Bekijk dan zeker de trailer hieronder.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.