Home Lifestyle Film ZIEN: officiële trailer van ‘Captain Marvel’

ZIEN: officiële trailer van ‘Captain Marvel’

Het is de allereerste keer dat een vrouw de hoofdrol heeft in een Marvel-film.

Marvel

Marvel Studios gaf de officiële trailer vrij van hun nieuwste film ‘Captain Marvel’. Het bedrijf schrijft geschiedenis met deze film, want niet alleen is de regisseur een vrouw, ook de hoofdrol wordt voor de allereerste keer vertolkt door een dame.

Actrice Brie Larson schittert als Captain Marvel in de gelijknamige film. Het personage doet bij de meesten onder ons niet meteen een belletje rinkelen zoals Iron Man, Captain America of The Hulk, maar in de stripwereld is Captain Marvel een legende!

Carol Danvers, de echte naam van Captain Marvel, kreeg haar superpowers toen een apparaat ontplofte en haar genen gecombineerd werden met die van de vorige Captain Marvel. In de film is de aarde verstrikt in een oorlog tussen twee alienrassen. Carol heeft banden met de mensheid en de Kree – de ene soort aliens – en moet het opnemen tegen de Skrulls – de andere aliensoort.

Superhelden

De film komt in maart volgend jaar in de bioscoop. Naast Brie Larson, spelen ook onder anderen Jude Law en Samuel L. Jackson mee in de superheldenprent. Hieronder kan je de officiële trailer bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: