Home Lifestyle Film Deze acteur kruipt in de huid van de nieuwe Joker

Deze acteur kruipt in de huid van de nieuwe Joker

Wijlen Heath Ledger en Jared Leto gingen hem al voor om de aartsvijand van Batman te spelen.

Pinterest

Er komt een film over een van de bekendste filmschurken aller tijden: de Joker. Wijlen Heath Ledger en Jared Leto kropen al met verve in de huid van de geschminkte slechterik, en nu is het de beurt aan Joaquin Phoenix.

Bij de Joker denkt iedereen natuurlijk onmiddellijk aan de prachtige vertolking die wijlen Heath Legder neerzette in ‘The Dark Knight’. Onze tienercrush uit ’10 Things I Hate About You’ transformeerde plots in een angstaanjagende tot leven gekomen stripfiguur.

Na zijn jammerlijke overlijden nam Jared Leto de haast onmogelijke taak op zich om in Heaths voetsporen te treden. Met succes, want Jared jaagde ons in de film ‘Suicide Squad’ minstens evenveel schrik aan en was een waardige opvolger.

Jonge jaren

Voor het vervolg van ‘Suicide Squad’ zal Jared opnieuw in de huid kruipen van de Joker, maar in de film die volledig rond de geschminkte schurk zal draaien, koos regisseur Todd Phillips – bekend van de ‘The Hangover’-films – voor een andere bekende acteur. Niemand minder dan Joaquin Phoenix zal daarin de aartsvijand van superheld Batman spelen.

De film gaat terug in de tijd en vertelt het verhaal van de Joker in zijn jonge jaren. We krijgen eindelijk te zien hoe het komt dat hij het slechte pad op ging en een van ’s werelds meest beruchte criminelen werd. De opnames gaan in september van start en Phillips heeft een budget van zo’n 55 miljoen dollar ter beschikking.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.