Home Lifestyle LACHEN: bol.com deelt geniale steek uit naar saai seizoen ‘Temptation Island’

LACHEN: bol.com deelt geniale steek uit naar saai seizoen ‘Temptation Island’

Het programma zou het ideale slaapmiddel zijn.

Vanavond is het weer zover: een nieuwe, hopelijk niet zo saaie, aflevering van ‘Temptation Island’. Intussen blijven we al acht afleveringen op onze honger zitten en hebben we tijdens het kijken tijd zat om te lachen met het oersaaie seizoen. Dit seizoen is zo saai dat het marketingteam van bol.com er grapjes over maakt. We weten al langer dan vandaag dat zij geen blad voor de mond nemen…

Na hun legendarische vibratorreclame en de geweldige uithaal naar de Nederlandse zanger Dotan, doet bol.com zijn volgers nu nog maar eens giechelen. De webshop deelde op Facebook een (fake) review van een slaapopwekkend middel. Volgens bol.com stuurde een klant het artikel terug, omdat het kijken naar ‘Temptation Island’ dé manier is om in slaap te vallen. Het slaapmiddel was dus niet meer nodig.

Dit seizoen echt 😴😴😴

Posted by bol.com on Thursday, April 4, 2019

De reacties op het bericht liegen er niet om: dit is officieel de saaiste ‘Temptation Island’ ooit. Zo heeft Bol heimwee naar de gele zwembroek van niemand minder dan Tim(tation) en laat iemand anders weten dat het programma beter ‘Slaaptation’ zou heten. Volgens andere reacties zou er dan weer wel nog hoop zijn.

Hoop of niet, de commentaren op dit seizoen zijn bikkelhard. En hoewel de koppels zich nu voor één keer wel aan de regels houden, hopen we stiekem toch op wat meer sensatie. Fingers crossed voor vanavond!

Lees meer:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.