https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film ZIEN: Blake Lively zoals je ze nog nooit eerder zag in tweede...

ZIEN: Blake Lively zoals je ze nog nooit eerder zag in tweede trailer van ‘The Rhythm Section’

De immer glamoureuze actrice uit 'Gossip Girl' meet zichzelf een soort zwerverlook aan.

blake lively
© getty & paramount pictures

We zien Blake Lively meestal piekfijn uitgedost en perfect opgemaakt verschijnen op het grote scherm. In haar allernieuwste film ‘The Rhythm Section’ krijgen we een compleet andere kant te zien van de actrice.

Prachtig golvend haar, een brede glimlach die niet zou misstaan in een tandpastareclame en een jaloersmakende outfit. Zo verschijnt Blake Lively (32) meestal op de rode loper of op het grote/kleine scherm. In haar allernieuwste film ‘The Rhythm Section’ krijgen we een totaal andere Blake te zien: ongewassen haar, geen spatje make-up en foute slobberkledij. Je moet haast twee keer kijken om de actrice te herkennen!

Plagen, is om liefde vragen

Zelfs hubbie Ryan Reynolds kon het niet laten om de draak te steken met deze ‘nieuwe look’ van zijn vrouw. Hij postte een foto van op de set op zijn Instagrampagina met daarbij het onderschrift: ‘No filter.’ Het koppel staat erom bekend plaagstoten uit te delen aan elkaar via hun sociale media en is zo het perfecte voorbeeld van: ‘Plagen, is om liefde vragen’. Het onflatterende beeld kreeg toch meer dan 1 miljoen likes, een getal waar menig influencer met hun picture perfect plaatjes alleen maar van kan dromen.

View this post on Instagram

#nofilter

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De verhaallijn van de film verklaart waarom de actrice eruitziet als een zwerver. Ze speelt namelijk een junkie die verslaafd raakte aan drugs nadat ze haar voltallige familie kwijtraakte. Wanneer ze ontdekt dat dit geen ongeluk was, besluit ze om wraak te nemen op de daders. Ben je benieuwd om Blake aan het werk te zien in die verrassende gedaante? Paramount Pictures trakteerde ons al op een eerste officiële trailer van de spionagethriller, en nu gaven ze ook een tweede trailer vrij. Wat mag je verwachten? Spannende achtervolgingen, explosies, vuurgevechten en een vleugje romantiek.

Naast Blake Lively, spelen ook Jude Law en Sterling K. Brown mee. ‘The Rhythm Section’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Burnell. De makers van ‘James Bond’ en ‘The Handmaid’s Tale’ goten het nu in een spannende thriller. De film komt in Amerika op 31 januari in de bioscoop en zal niet lang daarna ook bij ons in de zalen spelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer spannende en/of ontroerende trailers: