https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Billie Eilish mag titeltrack van nieuwe ‘Bond’-film inzingen

Billie Eilish mag titeltrack van nieuwe ‘Bond’-film inzingen

De 18-jarige ster is de jongste 'Bond'-zangeres in de geschiedenis.

billie eilish
© Getty Images

Niet Beyoncé, maar wel Billie Eilish zal het themanummer van de nieuwste ‘Bond’-film ‘No Time To Die’ inzingen. De 18-jarige popster maakte het nieuws zonet zelf bekend via Instagram en schrijft meteen geschiedenis als de jongste ‘Bond’-zangeres ooit.

De titeltrack van de 25ste ‘Bond’-film (en de laatste met Daniel Craig in de hoofdrol) ‘No Time To Die’ zal ingezongen worden door niemand minder dan Billie Eilish. De Amerikaanse popster die vorige maand 18 werd, schreef het nummer samen met haar broer Finneas O’Connell. Wanneer we de song voor het eerst te horen zullen krijgen, is niet bekend.

Eilish treedt hiermee in de voetsporen van grote namen onder wie Adele, Sam Smith en Madonna. Maar nooit eerder was een ‘Bond’-zanger(es) zo jong. Fans waren ervan overtuigd dat Beyoncé de eer te beurt zou vallen nadat ze tijdens de uitreiking van de Golden Globes een martini (Bonds favoriete drankje) dronk. Maar de Beyhive had het mis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De soundtrack van ‘No Time To Die’ is in handen van de befaamde filmcomponist Hans Zimmer (‘Gladiator’, ‘The Lion King’, ‘Pirates of the Caribbean’). In de 25ste ‘Bond’ – die in april in première gaat – moet geheim agent 007 de CIA helpen een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Bekijk de trailer hier.

Nog meer filmnieuws: