Home Lifestyle Film ZIEN: Kevin Janssens ruilt zijn bierbuik in voor cowboyhoed in trailer van...

ZIEN: Kevin Janssens ruilt zijn bierbuik in voor cowboyhoed in trailer van nieuwste film ‘L’état Sauvage’

Hij moet een gezin tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog veilig terug naar Frankrijk brengen.

kevin janssens
© Mille et Une Productions

Kevin Janssens is een echte kameleon. Terwijl hij in zijn vorige film nog een nudist speelde met een ferme bierbuik, gooit hij in zijn nieuwste project ‘L’état Sauvage’ hoge ogen als stoere cowboy.

De laatste keer dat we hem aan het werk zagen, had Kevin Janssens weinig om het lijf en had hij ook meer lijf dan normaal. Hij kwam namelijk zeventien kilo bij om in de huid – lees: bierbuik –  te kruipen van nudist Patrick in de gelijknamige film ‘De Patrick’. In zijn nieuwste film is hij al die overtollige kilootjes al kwijt en speelt hij een onvervalste cowboy.

Amerikaanse burgeroorlog

‘L’état Sauvage’ is zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden een Franse film van David Perrault en onze Vlaamse Kevin heeft de hoofdrol te pakken. Zoals gewoonlijk bereidt de acteur zich keigoed voor. We zagen eind 2018 dan ook tal van video’s verschijnen op zijn Instagrampagina waarin hij paardrijlessen volgde en zelfs kalfjes probeerde te vangen. Uit het onderschrift konden we toen al afleiden dat hij zich klaarstoomde voor zijn nieuwste project. Nu mogen we daar eindelijk het resultaat van bewonderen, want de trailer van de film is uit.

Het verhaal speelt zich af ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog in 1861. Een Frans gezin dat al decennialang in de Verenigde Staten woont, besluit om Missouri te verlaten en terug te keren naar Frankrijk. Ze moeten het hele land doorkruisen om tot in New York te geraken waar een boot hen zal terugbrengen naar hun thuisland. Victor, gespeeld door Kevin Janssens, is een voormalige huursoldaat die instaat voor hun veiligheid tijdens deze zware tocht. Maar die reis verloopt natuurlijk niet zonder slag of stoot én het mysterieuze verleden van Victor komt naar boven.

‘L’état Sauvage’ komt eind februari uit in Frankrijk, en hopelijk snel daarna ook in ons Belgenlandje. Haal je beste Frans maar boven of geniet gewoon van de verschijning van Kevin in de trailer hieronder.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.