Home Deco WEEKENDTIP: inspiratie opdoen tijdens interieur- en tuinbeurs Sfeer in Flanders Expo Gent

WEEKENDTIP: inspiratie opdoen tijdens interieur- en tuinbeurs Sfeer in Flanders Expo Gent

Geniet van 17.000m² aan inspirerende ideeën voor binnen- en buiteninrichting en workshops van onder meer interieurstyliste Anne-Catherine Gerets.

Sfeer
© Sfeer

Een nieuw seizoen, een nieuwe wind doorheen je interieur én tuin! Op woonbeurs Sfeer in Flanders Expo Gent vind je dit en volgend weekend zo’n 17.000m² aan inspirerende ideeën voor binnen- en buiteninrichting. Handige Henriëtta’s kunnen lezingen en workshops volgen bij verschillende experts, onder wie interieurstyliste Anne-Catherine Gerets.

Op zoek naar trendy verlichting, een vintage eettafel of kleurrijke kussens voor een quick fix van je interieur? Of kan je tuin wel een upgrade gebruiken in de vorm van een nieuwe set stoelen, een vijver of jacuzzi?

Op woonbeurs Sfeer in Flanders Expo Gent vind je van zaterdag 14 t/m maandag 16 maart en van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart zo goed als alles om je interieur én exterieur naar een hoger niveau te tillen.

Met 17.000m² aan inspirerende ideeën is het niet onlogisch dat een mens door het bos der interieurtrends de bomen niet meer ziet. Gelukkig heeft Sfeer een team van interieur- en tuinarchitecten en andere professionals klaarstaan die jou wegwijs maken en je woondromen vormgeven.

Workshops voor binnen én buiten

Wie niet kan wachten om de handen uit de mouwen te steken, kan doorheen beide weekends verschillende workshops en lezingen volgen. Zo leert Nancy Van Quickelberghe van Atelier VDB hoe je je meubel een tweede leven geeft, laat Lode Claus je kennismaken met de wondere wereld van het moestuinieren aan de hand van kruiden, vergeten groenten en eetbare bloemen en toont interieurstyliste Anne-Catherine Gerets hoe je met behulp van bloemen, kleuren en accessoires van een huis een thuis maakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie niet voor sluitingstijd in Gent geraakt, heeft geluk want op vrijdag 20 maart is er de Nacht van Sfeer waar je van 18u tot 22u de beurs kan ontdekken. De organisatie belooft een sfeervol event met hapjes en drankjes onder muzikale begeleiding van saxofonist Charles Sax en later op de avond een set van DJ Ellis (Jeux d’Hiver, Blue Buddha Knokke en Baouzza Hasselt).

Praktisch

  • Wat? Interieur- en tuinbeurs Sfeer
  • Waar? Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1
  • Wanneer? Zaterdag 14 t/m maandag 16 maart en vrijdag 20 t/m zondag 22 maart. Telkens van 10u30 t/m 18u30. Nacht van Sfeer op vrijdag 20 maart van 18u tot 22u.
  • Toegangsprijs? € 10 p.p. in voorverkoop, € 12 p.p. aan de kassa. De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Voor de Nacht van Sfeer betaal je € 20,50 in voorverkoop en € 25 aan de kassa.
  • Surf voor tickets en info naar: www.sfeer.be

Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: