Home Lifestyle Fan van ‘The Stranger’? Dan is de Netflixserie ‘Safe’ wellicht iets voor...

Fan van ‘The Stranger’? Dan is de Netflixserie ‘Safe’ wellicht iets voor jou

Een waardige opvolger!

safe
© Netflix

Heb jij ‘The Stranger’ in één ruk uitgekeken en zit je nu met een zwart gat in je tv-agenda? Dan hebben wij wellicht goed nieuws voor jou, want de Netflixserie ‘Safe’ is volgens heel wat fans een waardige opvolger. Toch maar eens checken vanavond?

In ‘The Stranger’ wordt Adam Price benaderd door een jonge vrouw die een geheim over zijn vrouw weet. Adam besluit vervolgens om haar te confronteren, maar niet veel later verdwijnt Corrine plots. Haar man is vastberaden om te weten te komen wat er met haar gebeurd is, maar zijn partner bleek niet de enige persoon met een geheim te zijn. Zo weet de mysterieuze vrouw nog heel wat zaken van andere personages uit de reeks en ze is ook niet bang om deze voor een hele hoop geld te chanteren.

Een heel verslavende serie, dus de kans is groot dat je alle afleveringen in slechts enkele sessies uitgekeken hebt. Als dat het geval is, hebben wij wél goed nieuws voor jou, want volgens fans van ‘The Stranger’ is de Netflixserie ‘Safe’ een waardige opvolger.

‘Safe’

‘Safe’ bestaat uit acht afleveringen en is een creatie van Harlan Coben, die ook ‘The Stranger’ op zijn cv heeft staan. In deze reeks draait alles rond de vermiste tienerdochter van een chirurg die in het verleden al zijn vrouw verloor. Na de verdwijning van zijn dochter gaat de man op onderzoek uit en komt hij heel wat geheimen te weten over de mensen in zijn naaste omgeving.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kijkers die beide series gezien hebben, zijn alvast enthousiast. ‘Ik dacht dat “The Stranger” goed was, maar “Safe” overtreft echt al mijn verwachtingen’ en ‘Wie naar “The Strange”’ gekeken heeft, moet zeker ook naar “Safe” kijken’, zijn slechts enkele van de reacties. Wij hebben het bij deze alvast in onze agenda genoteerd!

Lees ook: