Home Lifestyle #TemptationIsland: na de eerste twee afleveringen is Twitter ervan overtuigd dat er...

#TemptationIsland: na de eerste twee afleveringen is Twitter ervan overtuigd dat er drama op komst is

Van Mambo's tepel over de coupe van Melissa tot de break-up van Karim en Roshina: er was gisterenavond veel om over te discussiëren.

© Vijf

Gisteren ging het gloednieuwe seizoen van Temptatioooon van start, en zoals elk jaar verwachten we ons weer aan liters traantjes, niet zo’n tactische opmerkingen en – sorry not sorry – iemand die zich niet aan de regeltjes houdt. Vorig jaar bleven we op onze honger zitten, maar dit jaar belooft Vijf dat het er vuriger aan toe zal gaan. En daar is ook Twitter van overtuigd.

De deelnemende koppels kregen meteen een vuurdoop op Twitter. Vooral Angela en Christian deden heel wat stof oplaaien. Zij delen al acht jaar lief en leed met elkaar, maar besloten zich toch aan het programma te wagen. Waarom? Wel…

Ook Karim en Roshina staken niet onder stoelen of banken waarom ze hun relatie op de proef willen stellen. Het is voor Roshina naar eigen zeggen een ‘win-winsituatie’. Gaat Karim nog eens in de fout? Dan is het game over.

Twitterend Vlaanderen en Nederland is het dan ook voor een keer met elkaar eens: Karim zal niet aan de temptatioooon kunnen weerstaan.

Ook in Gianni, de hartendief van Melissa, hebben de kijkers geen vertrouwen. Hij liet zich tijdens de tweede aflevering al van z’n beste (verleidings)kant zien.

…maar gelukkig heeft zijn vriendin Melissa daar een oplossing voor!

Ook haar opvallende keuze om warme pantoffels mee te nemen naar Thailand ging niet onopgemerkt voorbij, maar dat een verleider zich verkleedt in een ijsbeer? Neen, dat kan volgens haar écht niet door de beugel.

En ook bij presentator Rick viel er iets nieuws op.

En dat was niet het enige spannende wat we te zien kregen, want er verscheen plots een – shockingtepel op het scherm! Al vonden de mannen de kledingkeuze van Mambo, aka de twerk queen, minstens even opvallend als haar borsten. Niets aan de hand, toch?

Naast Rick viel er, zoals elk jaar, ook iets op aan enkele verleiders en verleidsters. Daar speelde Twitter natuurlijk maar al te graag op in.

Anderen herkenden zichzelf dan weer in de deelnemers.

En die gong? Daar zullen we volgens de kijkers snel aan wennen. Pronostiekje?

Al bij al bleven we nog redelijk mals voor de eerste twee (teleurstellende?) afleveringen. Vijf loste op het einde van de tweede aflevering wel al enkele pikante beelden die we hoogstwaarschijnlijk volgende week te zien zullen krijgen. Zo niet, dan zullen we ons sowieso weer kunnen vermaken met de tweets die dan de ronde doen.

Meer kritische tweets:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.