Home Lifestyle Food Na de Nutella Tiramisu Ball pakt Balls & Glory nu uit met...

Na de Nutella Tiramisu Ball pakt Balls & Glory nu uit met een Dame Blanche Ball

dame blanche ball
© Balls & Glory

Dacht jij dat het niet beter kon dan de Nutella Tiramisu Ball? Think again, want bij Balls & Glory hebben ze nu iets nieuws voor ons in petto. En bij het zien van de foto’s zijn wij alvast spontaan beginnen met kwijlen. Mogen we jullie dan ook even voorstellen aan de Dame Blanche Ball?

De dame blanche is tot op vandaag nog steeds een van de populairste desserts in ons land. Het staat vrijwel overal op de kaart en het is ook gewoon een échte klassieker. En bij Balls & Glory steken ze het klassieke recept nu in een nieuw en modern jasje. Enter: de Dame Blanche Ball.

Tijdens de lockdown had chef Wim Ballieu alvast wat extra tijd om na te denken hoe de zomerkaart van Balls & Glory er moest uitzien. Zelf is hij alvast een grote fan van de dame blanche en daarom besloot hij om samen met Missault, een bereider van roomijs, het dessert een moderne twist te geven. Het resultaat is een omhulsel van Callebaut chocolade dat gevuld is met vanille-ijs. Als kerst op de taart wordt er nog een laagje warme chocoladesaus bovenop de bal gegoten. Klinkt niet slecht, toch?

Je kan de Dame Blanche Ball vanaf nu bestellen in de verschillende vestigingen waaronder Gent, Sint-Niklaas, Antwerpen, Mechelen, Leuven en Brussel.

Nog meer lekkers:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.