https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘Cruella’, het laatste seizoen van ‘The Walking Dead’ en meer komen in...

‘Cruella’, het laatste seizoen van ‘The Walking Dead’ en meer komen in augustus naar Disney+

We zetten de highlights voor jou op een rijtje.

augustus disney+
© 2021 Disney and its related entities. All rights reserved.

Niet enkel Netflix komt in augustus met heel wat nieuws. Ook Disney+ zet volgende maand z’n beste beentje voor en voegt heel wat titels en nieuwe seizoenen toe aan het aanbod. Zo kunnen we wekelijks een nieuwe aflevering van het nieuwe seizoen van ‘The Walking Dead’ streamen én kunnen alle abonnees ‘Cruella’ bekijken. Benieuwd naar meer kijkplezier? We zetten hieronder de highlights op een rijtje.

The Walking Dead – seizoen 11

Het elfde – en meteen ook allerlaatste – seizoen van ‘The Walking Dead’ wordt opgesplitst in drie delen van telkens acht afleveringen. Vanaf 23 augustus gaat het nieuwe seizoen ook in première in ons land en wordt er wekelijks een nieuwe aflevering op Disney+ Star gezet. Wie geen abonnement heeft, kan elke maandag om 20u35 meevolgen op televisiezender Fox.

Vanaf 23 augustus.

Trailer

McCartney 3, 2, 1

Muziekliefhebbers kunnen vanaf augustus hun hart ophalen bij de zesdelige serie met Paul McCartney. Hij gaat een diepgaand gesprek aan met de legendarische producer Rick Rubin. Ze praten onder andere over zijn baanbrekende werk met The Beatles, over zijn groep Wings en zijn vijftig jaar als soloartiest.

Vanaf 25 augustus.

Trailer

Only Murders in the Building

Deze Star Original-serie heeft Selena Gomez, ‘The Pink Panther’-acteur Steve Martin en ‘The Santa Clause 3’-acteur Martin Short in de hoofdrollen. Het komische moordmysterie volgt drie onbekenden die in hetzelfde appartementsgebouw wonen en die geobsedeerd zijn door criminele zaken. Wanneer er een overlijden plaatsvindt in hun gebouw, vermoedt het trio dat het om moord gaat en gaan ze op onderzoek uit.

Vanaf 31 augustus.

Trailer

Tolkien

‘Tolkien’ gaat over de jonge jaren van ‘The Lord of the Rings’- en ‘The Hobbit’-auteur J.R.R Tolkien voor en tijdens WOI die vriendschap, liefde en artistieke inspiratie vond bij een groep buitenstaanders op school. Met Nicholas Hoult en Lily Collins in de hoofdrollen.

Vanaf 20 augustus.

Trailer

Black-ish – seizoen 7

In het meest recente seizoen van ‘Black-ish’ is Dre nog steeds vastberaden om zijn gezin alles te leren over de zwarte cultuur. Belangrijke thema’s die dit keer aan bod komen? De pandemie (uiteraard), de verkiezingen, institutioneel racisme en protesten voor sociale gerechtigheid en gelijkheid.

Vanaf 18 augustus.

Trailer

The Fosters – seizoen 1 – 5

‘The Fosters’ is zeker niet nieuw- de eerste aflevering kwam al in 2013 uit in de Verenigde Staten – maar is binnenkort eindelijk ook op Disney+ te zien. De dramareeks gaat over Callie en haar broer Jude die al jaren in het pleeggezinnensysteem zitten en nu eindelijk bij een gezin terechtkomen dat het goed meent met hen.

Vanaf 11 augustus.

Trailer

Good Trouble – seizoen 1 en 2

Spin-off van ‘The Fosters’ is ‘Good Trouble’ die de levens volgt van Callie en Mariana na hun afstuderen. De twee zussen proberen hun weg te vinden als volwassenen, en botsen vaak genoeg tegen financiële en relationele obstakels aan.

Vanaf 11 augustus.

Trailer

Titanic

Je hebt ‘m vast al duizend keer gezien, maar ‘Titanic’ blijft een klassieker die we nooit beu geraken. De film vertelt het verhaal van de Titanic, het luxeschip dat het decor was voor een dramatisch liefdesverhaal voor het op een ijsberg afstevende.

Vanaf 13 augustus.

Trailer

Walk The Line

Golden Globe-winnaars Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon spelen (en zingen) de hoofdrollen van Johnny Cash en June Carter in het waargebeurde verhaal over de legendarische man in black.

Vanaf 20 augustus.

Trailer

Onder het hart

Masha (Kim van Kooten) en Luuk (Koen De Graeve) zijn smoorverliefd op elkaar en niets lijkt hun geluk in de weg te staan, tot Luuk ongeneeslijk ziek wordt.

Vanaf 27 augustus.

Trailer

Cruella

Het is bijna zover! De live-actionremake ‘Cruella’ is vanaf eind augustus toegankelijk voor alle Disney+-abonnees. Daarin zien we hoe Cruella (Emma Stone) een van de beruchtste en meest modieuze boeven wordt.

Vanaf 27 augustus.

Trailer

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – seizoen 7

Coulson en de agenten van S.H.I.E.L.D. gaan terug in de tijd en zitten vast in het New York van 1931. Het team moet er snel achter komen wat er is gebeurd, anders stevenen ze af op een ramp die wereldwijd en in elke tijd gevolgen kan hebben.

Vanaf 4 augustus.

Trailer

© 2021 Disney and its related entities. All rights reserved.

Lees ook: