Home Lifestyle Deze bekende gezichten mag je verwachten in het nieuwe seizoen van ‘Het...

Deze bekende gezichten mag je verwachten in het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’

In het najaar komen we een pak meer te weten over onder meer Ingeborg, Marco Borsato en Mathias Coppens.

Het Huis seizoen 7
© één

Acht bekende koppen laten dit najaar weer de pieren uit hun neus halen door Eric Goens (52) in het zevende seizoen van ‘Het Huis’. Eén maakt alvast zeven namen bekend die we op een andere manier zullen te zien krijgen en die we een pak beter zullen leren kennen.

24 uur lang in een luxueuze villa opgesloten zitten met Eric Goens. Dat is het concept van ‘Het Huis’. Het succesvolle Eén-programma krijgt binnenkort een zevende seizoen en de tv-maker wist opnieuw heel wat goede namen te overtuigen om hun hart en ziel bloot te leggen aan hem én kijkend Vlaanderen. Eén maakte al zeven namen bekend die we te zien zullen krijgen.

Tegenslag en ambiance

Net zoals vorig jaar zit er opnieuw een Nederlander tussen: Marco Borsato. Het wordt ongetwijfeld een intense aflevering met de zanger, want hij kende de voorbije jaren al heel wat tegenslag. Zo ging hij failliet, had hij een burn-out en ging hij uit elkaar met zijn vrouw en de mama van hun twee kindjes Leontien.

Voorlopig is Ingeborg de enige vrouw die dit seizoen meedoet. We hopen stiekem dat ze haar hit ‘Gratitude’ nog eens brengt voor Eric. Een andere ambiancemaker is Eddy Planckaert. De pater familias gaf ons in ‘Chateau Planckaert’ al een inkijk in zijn speciale, maar o zo gezellige familieleven. Naast keuvelen over de verbouwingen in Frankrijk en de zotte avonturen van zijn kinderen en kleinkinderen, zal hij het ongetwijfeld ook hebben over zijn wielercarrière en de tegenslagen die hij vroeger kende in het bedrijfsleven.

Tranen in overvloed

Meestal zie je ze samen op tv, maar deze keer laat Mathias Coppens zijn broer thuis – wat niet moeilijk is nu hij in Zweden woont – en doet hij het solo. We kennen Mathias allemaal als een superemotioneel persoon, dus deze aflevering zullen er heel wat traantjes vloeien. Het huwelijk van Mathias liep in 2020 na dertien jaar op de klippen, dus dat zal ook voldoende gesprekstof bieden.

Schoon volk wist Eric te scoren met Kevin Janssens en Aster Nzeyimana. Die eerste is enorm gesteld op zijn privacy, dus we kijken er naar uit om de acteur een beetje beter te leren kennen. Aster daarentegen is op sociale media, mede dankzij zijn vriendin Lize Feryn, een open boek. De sportpresentator is als we die foto’s en filmpjes mogen geloven een zotte doos, dus in die episode zal er heel wat gelachen worden.

Een politieker mocht uiteraard ook niet ontbreken in seizoen zeven en die eer gaat naar Conner Rousseau, op dit moment sowieso een van de populairste personen in de Wetstraat. Hij is het dankzij ‘De Slimste Mens ter Wereld’ gewend om een camera op zijn neus te hebben, maar toch liet hij daar niet het achterste van zijn tong zien. Benieuwd of het die andere Eric wel lukt om de partijvoorzitter van Vooruit wat losser te krijgen.

Het zevende seizoen van ‘Het Huis’ is later dit najaar te zien op Eén.

Lees ook: