Home Lifestyle ZIEN: deze all stars doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Ex...

ZIEN: deze all stars doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Op 19 mei gaat het nieuwe seizoen van start!

Heb jij het gehad met het saaie seizoen van ‘Temptation Island’? Geloof ons, je bent niet alleen. Gelukkig komt er binnenkort heel wat drama onze kant uit, want MTV begint op 19 mei met een nieuw seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’.

Het nieuwe seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ gaat er dit keer een beetje anders aan toe dan normaal. Zo doen er geen onbekende singles mee, maar krijgen we negen vrijgezellen te zien die zich in een van de vier vorige seizoenen van hun beste (ahum) kant lieten zien. Het seizoen dat op zondag 19 mei start, is er namelijk eentje met de zogenaamde all stars.

Nu kwam de aankondiging niet als een verrassing en werden er ondertussen ook een aantal geruchten bevestigd. Zo maakt namelijk Yasmine die we allemaal nog kennen van ‘Temptation Island’ haar opwachting in het nieuwe seizoen. Of zij samen met Sharon en Esmee een meisje in het ziekenhuis slaat, valt wel nog af te wachten… Om die spanning nét iets dragelijker te maken, zetten wij alvast alle kandidaten voor dit seizoen op een rijtje. Bij MTV hebben ze namelijk net de laatste kandidate bekendgemaakt. Kijk zelf maar!

1 / 8
Harrie
Wayne
Sharon en Esmee
Yasmine
Roy
Renan
Alisa
Lisa
Harrie
Harrie

Harrie deed mee in het vierde seizoen en wist de boel – vooral achteraf – flink op stelten te zetten.

Wayne
Wayne

De Limburgse Wayne herkennen we uit seizoen 1. In dit seizoen wil hij naar eigen meer doen dan met zijn spieren rollen, namelijk dames scoren.

Sharon en Esmee
Sharon en Esmee

Zoals verwacht maken ook Sharon en Esmee hun opwachting in de ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-villa. De Brabantse tweeling omschrijft zichzelf als een tikkeltje gestoord en jaloers. Iets wat ze trouwens eerder al meerdere malen bewezen hebben. Esmee voegt nog toe dat ze de ideale kandidate is omdat ze geen grenzen heeft. Dat belooft…

Yasmine
Yasmine

In de vorige editie was de ex–‘Temptation’-verleidster Yasmine niet bang om de confrontatie aan te gaan en daar lijkt ze nu ook geen schrik van te hebben. Volgens geruchten slaat ze namelijk een meisje het ziekenhuis in.

Roy
Roy

De Limburgse Roy ging na zijn vorige deelname alleen naar huis, maar wie weet kent zijn avontuur dit jaar een andere afloop. Al kan het ook hier serieus fout lopen, want een aantal van zijn exen willen hem terug pakken.

Renan
Renan

Renan bewees in seizoen vier dat hij een echte vrouwenverslinder is en gaat er naar eigen zeggen ook deze editie weer volledig voor.

Alisa
Alisa

Alisa – of Alisa Megastar, zoals ze zichzelf noemt – werd in het eerste seizoen verliefd op kleerkast Bastiano, maar omwille van jaloezie werd het uiteindelijk niks tussen de twee. Benieuwd of ook hij de villa dit jaar een bezoekje zal brengen…

Lisa
Lisa

Last but not least zien we deze editie ook Lisa terug. Wij zijn alvast benieuwd of ze dit jaar net zo pittig zal zijn als in het derde seizoen. Toen zorgde ze namelijk vaak voor ruzie en verschillende indrukwekkende uitbarstingen. Zelfs haar vriendinnen vinden het daarom riskant om met haar op stap te gaan.

Lees ook: