https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle SMULLEN: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ komt met nieuw seizoen vol...

SMULLEN: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ komt met nieuw seizoen vol oude bekenden

Negen kandidaten van de vorige seizoenen keren binnenkort terug naar je scherm. En we hoorden al enkele namen waaien...

Liefhebbers van reality weten al langer dat je voor drama, sensatie en seks niet meer op Temptation Island moet zijn, maar wel op het strand van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Er is goed nieuws voor hen, want MTV komt binnenkort met een heel speciaal vijfde seizoen van het programma.

Geen negen onbekende singles die hopen de liefde en misschien een beetje bekendheid te vinden in het vijfde seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, maar negen singles die zich in een van de vier vorige seizoenen al van hun beste – lees: meest dramatische – kant lieten zien. Het nieuwe seizoen, dat op zondag 19 mei start, is er namelijk een met zogenaamde all stars. Van Wayne en Shady van het eerste seizoen tot Lena en Stacy van het meest recente: allemaal kunnen ze een van de negen zijn. Wetende dat zowat iedereen het met iedereen deed in de vorige seizoenen, zullen vermoedelijk ook de zogenaamde exen die aanspoelen bekende gezichten zijn.

Luid klinkende geruchten

We kunnen niet zeggen dat het mailtje met de aankondiging van MTV als een verrassing kwam. We hadden namelijk al een paar geruchten opgevangen over een nieuw seizoen met all stars. Er werd zelfs gelekt dat Yasmine, die je kent van het vierde seizoen van ‘EOTBDD’ én van ‘Temptation Island’, van de partij zal zijn. Meer nog, zij zou samen met Sharon en Esmee, de gekke tweeling uit het tweede seizoen, een meisje het ziekenhuis in slaan in het nieuwe seizoen. Het meisje in kwestie zou een ex zijn van Harrie, de Nederlander die samen met Yasmine in het vierde seizoen zat en met wie zij achteraf in bed dook. Afspraak op zondag 19 mei op MTV om te zien wat er van de geruchten waar is!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: