Home Lifestyle Single? Hier zijn 8 leuke dingen die kan jij doen op valentijn

Single? Hier zijn 8 leuke dingen die kan jij doen op valentijn

Wat dacht je van nummer 6?

valentijn
© Getty

Of je het nu wil of niet: valentijn is coming. Wie een lief heeft, brengt deze dag vaak met haar partner door, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je als single ergens in een hoekje moet kruipen. Ook als vrijgezel kan je op 14 februari heel wat leuke dingen doen en als bewijs hebben wij alvast enkele ideetjes op een rijtje gezet.

1. Organiseer eens een vriendinnenavond

Een aantal van je vriendinnen hebben waarschijnlijk een lief, maar de kans is groot dat er nog een enkele singles in je vriendengroep zitten. Spreek dus samen af, maak iets lekker (en voor iets niet gezond) klaar en trek eens een dure fles wijn open. Zo zie je maar dat de single life lang zo slecht nog niet is!

2. Ruim je appartement of huis op

Iets minder fun wellicht, maar wedden dat de avond zo voorbij is? Ruim je appartement eens van kop tot teen op. Zet terwijl ook je favoriete playlist op en zorg ervoor dat er enkele nummers tussen staan zoals ‘No Scrubs’ van TLC, ‘Single Ladies’ van Beyoncé en noem maar op!

3. Ga (alleen) naar de cinema

Wil je al een tijdje een film zien in de cinema, maar is het er nog niet van gekomen? Koop dan op 14 februari een kaartje voor de bioscoop. Heel wat mensen gaan tegenwoordig alleen naar de film, dus je hoeft je absoluut niet eenzaam te voelen. Voelt het toch een beetje raar aan? Koop dan een grote bak popcorn om je gezelschap te houden.

4. Doe aan online shoppen

Geen partner om een cadeautje voor te kopen? Investeer dan eens dan jezelf. Heb je al een tijdje mooie oorbellen op het oog of heb je in de nieuwe collectie al een leuk lentejurkje gespot? Voeg deze dan zonder schroom toe aan je winkelkarretje.

5. Kruip eens vroeg in bed

We hebben het allemaal druk dus een avondje vroeg onder de wol kruipen, kan ontzettend veel deugd doen. Neem na het eten eens een lekker warm bad, kijk nog een aflevering van je favoriete serie en zet vervolgens je wekker op voor de volgende ochtend. Wedden dat je je de volgende dag eens zo goed voelt?

6. Verzamel goede karma

Is een van jouw vriendinnen onlangs mama geworden of heeft je broer of zus thuis al een peuter rondlopen? Vraag dan eens of je kan babysitten. Zo kunnen zij voor het eerst in een lange tijd nog eens samen op date en zo kan jij wat tijd met je mete- of petekind doorbrengen.

7. Netflix and chill

Een grote kom pasta, een glas wijn, drie of vier afleveringen van je favoriete serie en om af te sluiten nog een grote pot Ben & Jerry’s. Need we say more?

8. Installeer Tinder

Single and ready to mingle? Waag je dan eens aan Tinder of een andere datingapp. Wie weet leer je nog iemand leuk kennen en kunnen jullie volgend jaar valentijn samen vieren. Of misschien ben je na een paar uurtjes swipen blij dat je single bent, maar het is wél een leuke manier om wat tijd te verdrijven.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.