Home Lifestyle Film Deze acteurs spelen mee in de allereerste film over de lockdown

Deze acteurs spelen mee in de allereerste film over de lockdown

Het project kreeg een toepasselijke titel!

acteurs lockdown
© Getty

Het was een kwestie van tijd vooraleer er films en series zouden verschijnen die gebaseerd zijn op de huidige pandemie. Nu is de eerste Hollywoodfilm alvast een feit. Het project kreeg de toepasselijke naam ‘Lockdown’ en kan op een echte sterrencast rekenen. Benieuwd welke acteurs er binnenkort op de set staan?

Stephen Knight, de bedenker van ‘Peaky Blinders’, is verantwoordelijk voor het script van ‘Lockdown’. In het verhaal volgen we twee dieven, Linda en Paxton, die een relatie hebben. Zij proberen de juwelenafdeling van het iconische warenhuis Harrods in Londen te beroven en dit terwijl de stad in complete lockdown is door het coronavirus.

Wie maakt er nu juist deel uit van de cast? De hoofdrollen zijn voorzien voor Anne Hathaway en Chiwetel Ejiofor (‘12 Years A Slave’). Verder krijgen de twee het gezelschap van onder meer Lucy Boynton, Mindy Kaling, Ben Stiller en Lily James. De film kan dus rekenen op een echte sterrencast!

acteurs lockdown
© Getty

Wanneer we de eerste film over de lockdown te zien krijgen, is voorlopig nog onduidelijk. De productie is vorige maand van start gegaan in Londen, maar momenteel er is nog geen releasedatum bekendgemaakt. Al hopen we stiekem dat we niet al te lang meer moeten wachten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.