Home celebs ZIEN: Meghan Markle schittert in zwarte jurk van ASOS, en je kan...

ZIEN: Meghan Markle schittert in zwarte jurk van ASOS, en je kan ‘m hier shoppen

Meghans little black dress kost nog geen 50 euro!

© PHOTO NEWS

Meghan Markle (37) gooide vanochtend hoge ogen toen ze samen met prins Harry (34) arriveerde in het Nieuw-Zeelandse Wellington. De zwangere hertogin zag er zoals steeds op haar paasbest uit, maar het is vooral het prijskaartje van haar zwarte jurk waar iedereen het over heeft. Meghan vond haar little black dress namelijk bij de Britse webshop ASOS voor nog geen 50 euro!

Van Boss naar ASOS

Meghan Markle (37) en prins Harry (34) waren vanochtend al vroeg uit de veren om vanuit Sydney het vliegtuig te nemen richting Nieuw Zeeland. Het echtpaar verblijft er tot aanstaande dinsdag en keert dan na een tournee van 16 dagen (!) weer naar huis.

Voor haar laatste look op Australische bodem opteerde Meghan voor een auberginekleurige jurk van BOSS by Hugo Boss, gecombineerd met een poederroze handtas van het Amerikaanse label Cuyana en bijpassende pumps van Aquazzura. De zwangere hertogin werkte haar outfit af met oorbellen van Paspaley.

Prins Harry en Meghan Markle maken zich klaar om Australië te verlaten en het vliegtuig te nemen richting Nieuw-Zeeland.

Zo’n drie uur later verliet de voormalige actrice het vliegtuig in een volledig nieuwe outfit. Ze begroette de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern in een geruite trenchcoat van Karen Walker, pumps van Sarah Flint en oorbellen van Maison Birks.

Maar het was vooral Meghans zwarte jurk die al snel over de tongen ging. Harry’s echtgenote scoorde haar little black dress namelijk bij de Britse webshop ASOS voor een luttele € 48,99!

De Wiggle Mini Dress, zoals de jurk officieel heet, is verkrijgbaar voor zowel zwangere vrouwen als niet-zwangere vrouwen. Dus of je nu een kindje verwacht of niet, wij vonden zonet het ideale excuus om je op deze herfstige zondag op een nieuwe jurk te trakteren. You’re welcome!

1 / 2
Wiggle Mini Dress
Maternity Wiggle Mini Dress
Wiggle Mini Dress
Wiggle Mini Dress

€ 48,99 via ASOS

Maternity Wiggle Mini Dress
Maternity Wiggle Mini Dress

€ 48,99 via ASOS

Nog meer nieuws over Meghan: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.