Home celebs Meghan Markle onder vuur wegens ‘veel te blote’ jurk tijdens werkbezoek

Meghan Markle onder vuur wegens ‘veel te blote’ jurk tijdens werkbezoek

Wat vind jij?

Meghan Markle
© Reporters

Dat Meghan Markle niet bepaald een traditionele royal is, moeten we je wellicht niet vertellen. De voormalig Hollywoodactrice heeft al verschillende protocollen verbroken. Ook tijdens haar werkbezoek aan het Australische Fraser Island lapte ze alle royal regels aan haar laars. De kersverse hertogin droeg een jurk met hoge split, en dat viel niet bij iedereen in even goede aarde…

Als lid van het koninklijk huis dien je je aan bepaalde regels te houden. En helaas voor Meghan Markle ook wat kledingkeuze betreft. Hoewel de Duchess of Sussex haar kledingstijl zeker heeft aangepast sinds ze als vrouw van prins Harry door het leven gaat, houdt ze zich lang niet aan alle koninklijke regeltjes. Tijdens haar werkbezoek aan het Australische Fraser Island droeg ze een casual zomerjurk.

Hoge split

Toch helemaal niks mis mee, zou je zeggen? Wel, de hoge split aan de zijkant zou niet bij iedereen in even goede aarde gevallen zijn. ‘Véél te bloot voor een royal’, vinden sommigen. ‘Zeer ongepast, en veel te sexy’, klinkt het in een andere reactie. ‘Ik vind het niet kunnen’, volgt er nog. Anderen slaan de kritiek dan weer in de wind. Wat het ook moge wezen, wij vinden dat ze er stralend uitziet!

Tekst: Emma de Wijer

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.