Home celebs LIEF: dit romantische detail liet Meghan Markle speciaal voor Harry in haar...

LIEF: dit romantische detail liet Meghan Markle speciaal voor Harry in haar trouwjurk verwerken

Ons hartje smelt!

Photonews

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat Meghan Markle en prins Harry elkaar het jawoord gaven. Vanaf het moment dat Meghan in haar prachtige Givenchy-bruidsjurk in die oldtimer stapte, waren we verkocht. De iconische zijden jurk met diepe halslijn schopte het die dag tot bruidsjurk van het jaar! En mocht je daar nog aan twijfelen, dan zal dit romantische detail je ongetwijfeld over de streep weten te trekken…

Dat Meghan Markle op 19 mei een totaal nieuw leven instapte, valt niet te betwisten. De Amerikaanse ex-actrice kreeg toen niet alleen de titel van hertogin van Sussex, maar ook een leven in de schijnwerpers. In een aanstaande documentaire over Queen Elizabeth II, genaamd ‘Queen of the World’, vertelt Meghan dan ook voor het eerst over die ervaring. En daar zijn wij maar wat blij om, want Meghan geeft er ook enkele geheimen over haar grote dag in prijs.

Blind date

Zo vertrouwt de hertogin van Sussex de wereld toe dat er een subtiele verrassing voor prins Harry in haar trouwjurk verwerkt zat. In die jurk was namelijk een stukje stof verwerkt van de outfit die ze droeg op hun eerste blind date. ‘Zoiets romantisch heb ik nog nooit gehoord’, reageerde de curator van de Royal Collection meteen in de teaser. En dat kunnen wij alleen maar beamen!

Sluier

Naast dat romantische detail vertelt Meghan ook hoe ze in haar vijf meter lange sluier de bloemen van de 53 landen van het gemenebest liet borduren. Iets waarmee ze de koninklijke familie heel blij wist te maken. En in het bijzonder de Queen dan. ‘Het was een verrassing voor Harry, hij wist het niet en was dolgelukkig dat ik die keuze gemaakt had. De rest van de familie was ook heel gelukkig’, besluit Meghan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.