Home celebs Hier kan je binnenkort de enige echte trouwjurk van Meghan Markle bewonderen

Hier kan je binnenkort de enige echte trouwjurk van Meghan Markle bewonderen

Een must visit voor alle toekomstige bruidjes!

PHOTONEWS

Fans van het Britse koningshuis: hold your breath! De enige echte trouwjurk van Meghan Markle zal je binnenkort persoonlijk kunnen bewonderen. Dat maakte het Britse hof zonet bekend via sociale media. Wij boeken alvast een citytripje naar Windsor dit najaar!

Vanaf het moment dat Meghan Markle in haar prachtige Givenchy-bruidsjurk in die oldtimer stapte, waren we verkocht. De iconische zijden jurk met diepe halslijn wist menig bride to be jaloers te maken, en het goede nieuws is dat je het ontwerp van Clare Waight Keller dit najaar van dichtbij kan spotten. Jawel, Kensington Palace maakte vanmorgen op Instagram bekend dat er een heuse tentoonstelling komt rond de weddinglooks van de koninklijke lovebirds.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van de iconische jurk tot de diamanten tiara

De expositie ‘A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex’ zal de deuren officieel openen op 26 oktober in het prachtige Windsor Castle. Je zal er niet alleen de veelbesproken jurk uitvoerig op beeld kunnen vastleggen, maar ook een blik kunnen werpen op Meghans diamanten tiara uit 1893, dat een erfstuk van koningin Mary is. Daarnaast kan ook de vijf meter lange sluier, waarin de bloemen van de 53 landen van het gemenebest werden verwerkt, niet ontbreken. Maar ook manlief kan zijn hartje ophalen in Windsor Castle. Harry’s militaire uniform, een donker pak met rode details, zal namelijk ook tot een waar museumstuk worden omgetoverd.

Een ticket voor die exclusieve expositie scoor je voor zo’n 24 euro en kan je nu alvast op de website boeken. Kan je geen uitje richting Windsor boeken voor 9 januari, dan krijg je nog een herkansing. Volgende zomer verhuist de tentoonstelling namelijk naar Edingburgh, waar de weddinglooks van 13 juni tot 6 oktober te zien zullen zijn in Palace of Holyroodhouse.

Lees ook: