Home celebs Prins Harry en Meghan Markle op vakantie bij de Clooneys in Italië

Prins Harry en Meghan Markle op vakantie bij de Clooneys in Italië

Ook Jennifer Aniston en Adam Sandler brachten eerder deze maand een bezoekje aan het koppel.

Prins Harry en Meghan Markle vliegen binnen enkele maanden naar Australië voor hun eerste buitenlandse tournee als getrouwd koppel, maar voor hun recente uitje kozen ze voor een bestemming íets dichter bij huis. De love birds trokken afgelopen week namelijk naar Amal en George Clooney in hun villa aan het Italiaanse Comomeer.

Het zijn drukke tijden voor prins Harry en Meghan Markle, maar de newly weds konden er afgelopen week toch even tussenuit. Volgens Britse en Italiaanse pers trok het koppel vier dagen naar het Italiaanse Comomeer om daar te verblijven in Villa Oleandra, samen met de Clooneys en hun tweeling. Die riante 18e eeuwse villa is trouwens sinds 2002 eigendom van George Clooney.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Gewoon relaxen’

Volgens een insider zou de prins zijn vrije tijd gevuld hebben met basketbal terwijl Meghan vooral tijd doorbracht met de tweeling. ‘Het doel was om gewoon te relaxen’, vertelde de bron aan The Sun. Op zaterdag stond er dan een diner met zicht op het meer op de planning, samen met nog een vijftiental vrienden van de Clooneys. Eerder deze maand brachten ook Jennifer Aniston en collega Adam Sandler met zijn vrouw Jackie al een bezoekje aan het koppel in Italië.

Helaas werd de villa voortdurend bewaakt door security om zo de privacy van de bekende koppels te bewaren. Kensington Palace heeft het reisje nog niet officieel bevestigd.

Lees ook: