https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs CUTE: dit speciale geschenk kocht Meghan Markle voor zichzelf om later aan...

CUTE: dit speciale geschenk kocht Meghan Markle voor zichzelf om later aan haar dochter te geven

PHOTO NEWS

Niets zo heerlijk dan jezelf eens goed te verwennen. De een is tevreden met een stuk taart en een kopje koffie, de ander mikt net iets hoger (en duurder). Zoals Meghan Markle (37) bijvoorbeeld. De kersverse hertogin schonk zichzelf enkele jaren geleden een prijzig cadeautje dat ze naar eigen zeggen wil doorgeven aan haar toekomstige dochter.

Meghan Markle tastte diep in haar geldbuidel voor een geschenk aan zichzelf na afloop van het het tweede seizoen van ‘Suits’, de serie waarin ze destijds de rol van Rachel Zane vertolkte. Dat blijkt uit een oud interview dat in 2015 verscheen in de Canadese editie van Hello! en recent weer opdook.

In het interview vertelde de toenmalige actrice dat ze een folieke deed en zich een Tank-horloge van het Franse label Cartier aanschafte nadat bekend raakte dat de Amerikaanse advocatenreeks een derde seizoen zou krijgen. ‘Ik droomde altijd al van een Tank van Cartier’, klonk het in 2015 in Hello!. ‘Wanneer ik hoorde dat er een derde seizoen zou komen van “Suits” – wat toen aanvoelde als een heuse mijlpaal – heb ik mezelf een Tank cadeau gedaan in twee tinten.’

Cadeau met een boodschap

Hoewel Markle, intussen 37, niet onthulde welk model ze exact kocht, zijn er op de website van Cartier verschillende Tanks te vinden in twee tinten. Het goedkoopste exemplaar komt op $ 5.500, oftewel € 4.800. Voor het duurste model dat bezet is met diamanten tel je $ 10.900 (€ 9.600) neer.

Onderstaande versie van het iconische horloge bestaat uit staal en 18 karaat goud en kost $ 6.900, oftewel € 6.000.

Maar het beste aan het hele verhaal is de boodschap die ze liet graveren op de achterkant van de horlogeplaat. ‘To M.M. From M.M’, staat er te lezen.

De hertogin van Sussex kocht het horloge echter niet alleen voor zichzelf. ‘Ik ben van plan het op een dag aan mijn dochter te schenken’, wist ze drie jaar geleden in Hello! te vertellen. ‘Dat is wat zulke stukken zo speciaal maakt, de band die je ermee hebt.’

Ze mag dan wel nog nooit in het openbaar gespot zijn met het horloge om haar pols, Meghan is zeker niet de enige royal die fan is van het iconische Cartier-juweel. Zo waren haar schoonmoeder, wijlen prinses Diana, en haar Tank met zwart lederen bandje destijds onafscheidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer Meghan: