Home celebs ZIEN: verklapte Meghan Markle zonet wanneer ze uitgerekend is door middel van...

ZIEN: verklapte Meghan Markle zonet wanneer ze uitgerekend is door middel van haar ringen?

Toen het Britse hof aankondigde dat Meghan zwanger was, wilde het enkel kwijt dat de baby komende lente wordt verwacht.

meghan markle
© PHOTO NEWS

Toen het Britse hof midden oktober aankondigde dat Meghan Markle (37) zwanger is, werd de bevallingsdatum met opzet vaag gehouden. Het kindje zou verwacht worden in de lente van 2019. Maar nu lijkt het erop dat prins Harry’s echtgenote – al dan niet onbewust – heeft verklapt wanneer ze uitgerekend is.

Het ‘bewijs’ zit ‘m in de ringen. Toen Meghan vorige week in Sydney op een evenement verscheen ter ere van de Invictus Games droeg ze drie fijne ringen aan haar rechterringvinger.

No big deal, zou je denken. Maar laten we even inzoomen:

meghan markle

Meghan op de Invictus Games Land Rover Challenge in Sydney op 20 oktober.

Harry’s echtgenote staat erom bekend om – in tegenstelling tot schoonzus Kate Middleton – het niet bij haar verlovings- en trouwring te houden en aan haar rechterhand vaak meerdere ringen te dragen, al dan niet aan dezelfde vinger.

Volgens een theorie van een fan zouden de ringen de geboortestenen bevatten van Meghan, Harry en hun baby.

De ringen waarmee ze in Sydney werd gespot, zouden echter weleens een speciale betekenis kunnen hebben. Volgens het fanaccount @DuchyofSuccess op Twitter zouden de edelstenen in de ringen de geboortestenen zijn van Meghan, Harry en hun toekomstige baby.

Zo is de geboortesteen van Meghan, geboren op 4 augustus, peridoot (groen). Die van Harry, die op 15 september het levenslicht zag, is saffier (blauw). De derde ring die Meghan draagt is bezet met een diamant. En laat de diamant nu de geboortesteen zijn van de maand april.

Het ziet er dus naar uit dat exact een jaar na de geboorte van baby Louis een nieuwe royal baby z’n intrede zal maken in de Britse koninklijke familie. Hoera!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.