Home celebs OMG: is dit hoe de kinderen van prins Harry en Meghan Markle...

OMG: is dit hoe de kinderen van prins Harry en Meghan Markle er zullen uitzien?

Een Amerikaanse forensisch tekenaar liet z'n creativiteit de vrije loop en wij weten niet goed wat te denken van het resultaat...

Isopix

Zaterdag 19 mei geven prins William (33) en Meghan Markle (36) elkaar het jawoord op het domein van Windsor. Zoals ze in hun eerste gezamenlijke tv-interview al aangaven, willen de twee snel kinderen. Alleen is het nog maar de vraag of die er zullen uitzien zoals een Amerikaanse forensisch tekenaar zonet heeft ‘voorspeld’.

‘Nu niet, natuurlijk. Stap voor stap, weet je wel. Hopelijk kunnen we in de nabije toekomst aan een gezin beginnen’, antwoordde Harry toen BBC-journaliste Mishal Husain hem in november vorig jaar tijdens een tv-interview vroeg of hij en Meghan aan kinderen denken.

‘Windsor-oren’ voor Harry Jr.

Mocht het ooit zover zijn, denkt ene Joe Mullins alvast te weten hoe de kroost van de 33-jarige prins en de 36-jarige actrice er zal uitzien. Mullins is een Amerikaans forensisch tekenaar en bestudeerde volgens de Britse krant The Sun talloze beelden van het verloofde paar om onderstaande foto’s te creëeren.

Meghan Jr. heeft dezelfde donkere lokken, ogen en wenkbrauwen als haar moeder. Haar lippen zijn echter smaller en neigen meer naar die van haar vader.

Harry Jr. ontsnapt volgens The Sun niet aan de typische ‘Windsor-oren’. Hij heeft rozige kaken en z’n haar is opvallend donkerder dan dat van z’n vader.

Wij vinden bovenstaande foto’s er eerlijk gezegd maar wat creepy uitzien, en moeten dan ook spontaan denken aan deze heerlijke scène uit de romcomklassieker ‘How to Lose a Guy in 10 Days’ uit 2003 met Kate Hudson en Matthew McConaughey. Zouden Meghan Jr. en Harry Jr. later ook jodel-lodelen?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.