Home celebs UH OH: topless vakantiefoto’s opgedoken van royal in spe Meghan Markle

UH OH: topless vakantiefoto’s opgedoken van royal in spe Meghan Markle

De bewuste beelden verschenen op een Amerikaanse website die in het verleden al naaktfoto’s van sterren zoals Miley Cyrus, Jennifer Lawrence en Taylor Swift lekte.

PHOTO NEWS

Ten tijde van ‘Suits’ durfde ze weleens deelnemen aan een pikante fotoshoot, maar uit de kleren ging Meghan Markle (36) nooit. Althans niet publiekelijk. Enkele dagen geleden doken er namelijk plots naaktfoto’s op van de royal in spe uit haar privécollectie. Het Britse koningshuis meent echter dat de kiekjes fake zijn.

Voor ze een koppel vormde met prins Harry deelde Meghan Markle al eens een foto in bikini op Instagram, maar de ‘Suits’-ster hield wel steeds haar topje braaf aan. Althans op sociale media. Wat haar volgers niet zagen, waren de topless foto’s vanop vakantie die nu plots zijn opgedoken twee maanden voor Markles huwelijk met prins Harry (33).

Kensington Palace: ‘Deze beelden zijn fake’

Op de beelden is de 36-jarige actrice klaarblijkelijk op vakantie en draagt ze niet meer dan een wit bikinibroekje. Hoewel de foto’s – die een hacker van haar telefoon zou hebben weten halen, waarna hij ze online zette – bijzonder echt lijken, bestaat er toch twijfel over de echtheid van de beelden.

Volgens de woordvoerder van het Britse koningshuis zouden de foto’s alvast bewerkt zijn. Meer commentaar werd er door Kensington Palace voorlopig niet gegeven.

Foto’s uit 2005 bleken niet echt

De bewuste beelden verschenen op een Amerikaanse website die in het verleden al naaktfoto’s van celebs zoals Miley Cyrus, Jennifer Lawrence en Taylor Swift lekte. Op de website staat te lezen dat er ‘nog veel meer kiekjes’ van de royal in spe op komst zijn.

Twee jaar geleden deden er ook al topless foto’s van Markle uit 2005 de ronde op het wereldwijde web. De beelden werden zogezegd gemaakt tijdens een vakantie op Mykonos, maar bleken achteraf fake te zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.