Home celebs ‘t Is gebeurd: Meghan Markle en prins Harry verwachten deze lente hun...

‘t Is gebeurd: Meghan Markle en prins Harry verwachten deze lente hun eerste kindje

Het Britse hof kondigde het blije nieuws zonet zelf aan via Twitter.

Isopix

De hele wereld – nu ja, wij toch – zat er al sinds 19 mei op te wachten, en nu is het eindelijk zover: Meghan Markle (37) is zwanger. Kensington Palace kondigde het blije nieuws zonet aan via Twitter. Het kindje wordt deze lente verwacht.

‘De hertog en hertogin van Sussex zijn bijzonder blij te kunnen aankondigen dat de hertogin een kindje verwacht in de lente van 2019’, tweette @KensingtonRoyal, het officiële Twitteraccount van het Britse hof, om iets na 9u30 vanochtend.

De ouders in spe zouden het goede nieuws afgelopen vrijdag aan vrienden en familie hebben aangekondigd op het huwelijk van prinses Eugenie.

Prins Harry (34) en Meghan Markle (37) vertoeven momenteel in Australië ter ere van de vierde Invictus Games. Daarna zal het kersverse echtpaar ook Nieuw-ZeelandFiji en Tonga bezoeken.

Vorige week werd nog gespeculeerd dat Meghan zwanger zou zijn omdat er geruchten waren dat ze het bezoek aan Fiji zou overslaan vanwege het zikavirus, dat gevaarlijk kan zijn voor zwangere vrouwen en hun ongeboren baby.

Volgens Rebecca English, royaltywatchter bij The Daily Mail, blijft het programma van Harry en Meghans tournee down under ongewijzigd.

Geen verrassing

Een complete verrassing is het zwangerschapsnieuws niet. Tijdens hun eerste tv-interview als pas verloofd koppel onthulde de roodharige prins al dat hij niet te lang meer wilde wachten met kinderen. ‘Hopelijk kunnen we in de nabije toekomst aan een gezin beginnen’, klonk het eind november vorig jaar.

Prins Harry en Meghan Markle met koningin Elizabeth op het huwelijk van prinses Eugenie afgelopen vrijdag.

Vrijdag verscheen Meghan in een marineblauwe mantel van Givenchy op het huwelijk van Harry’s nicht, prinses Eugenie, waarvan ze de onderste knoopjes niet dichtmaakte. Dat was volgens menig royaltywatcher dé aanwijzing dat de voormalige actrice een baby bump probeerde te verstoppen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.