Home celebs HEBBEN: supergoedkope replica van Meghan Markles verlovingsring

HEBBEN: supergoedkope replica van Meghan Markles verlovingsring

De gelijkenis is treffend!

Prins Harry ontwierp de mooiste verlovingsring ooit voor Meghan Markle. Jij kan je nu een échte prinses wanen met een replica van dat droomjuweel. Prachtig én spotgoedkoop.

De populairste trouw dit jaar was ongetwijfeld die van prins Harry en Meghan Markle. We pinkten eerlijk gezegd allemaal een traantje weg toen onze favoriete royal spijtig genoeg definitief van ‘t straat was. Harry zelf kunnen we jullie helaas niet aanbieden, waar we wél voor kunnen zorgen is de prachtige verlovingsring die hij cadeau deed aan de actrice.

Harry ontwierp de gouden ring die bestaat uit drie diamanten zelf. Eén steen kwam uit Botswana en de andere twee uit de ring waren van zijn overleden mama prinses Diana. Daardoor is de ring die naar verluidt zo’n 400.000 euro kostte niet enkel financieel een fortuin waard, maar is hij ook emotioneel van onschatbare waarde.

Pronken

We dromen er allemaal van om ooit met zo’n juweel rond onze ringvinger te pronken. Zoals Marco Borsato ooit zong: de meeste dromen zijn bedrog. Maar deze kan toch werkelijkheid worden. Of toch in zekere zin… De Royal Collection Shop verkoopt in zijn webwinkel namelijk een replica van de ring.

De gelijkenis is treffend! Het gaat natuurlijk niet om the real deal, maar om een metalen ring met glazen steentjes. Het accessoire is dan ook een pak goedkoper dan het exemplaar rond Meghans vinger. Voor slechts 33 euro kan je je een echte prinses wanen mét of zonder je eigen persoonlijke prins Harry.

Je kan de ring hier online shoppen. You’re welcome!

Lees ook: