Home celebs OEPS: Meghan Markle beleefde een gênant momentje tijdens haar werkbezoekje aan Tonga

OEPS: Meghan Markle beleefde een gênant momentje tijdens haar werkbezoekje aan Tonga

Uiteraard legden fotografen dit uitvoerig vast op beeld.

Isopix

Meghan Markle (37) en prins Harry (34) vertoeven momenteel nog steeds in het prachtige Oceanië waar ze het ene werkbezoekje na het andere afleggen. Vandaag stond het eiland Tonga op de planning en hoewel elke publieke vertoning van het verliefde stel uitgebreid gefotografeerd wordt, was het deze keer de jurk van Meghan die meermaals op beeld werd vastgelegd.

Voor liefhebbers van het Britste hof zijn dit absolute hoogdagen. Zowat elke dag worden we verblijd met nagelnieuwe kiekjes van Meghan Markle en prins Harry terwijl zij volop aan hun tournee bezig zijn. Uiteraard valt ons oog daarbij ook op de prachtige outfits die Meghan dag na dag uit de kast weet te halen, maar de mommy to be beging toch even een fashion faux pas.

Kleine modeblunder

Onder felle aandacht landde enkele uurtjes geleden namelijk het vliegtuig van het verliefde stel in Tonga. Meghan verscheen er deze keer niet in een ingetogen jurk. Wel in een felrode midi-jurk met bloemendesign op, maar het legertje stylisten waarop Meghan beroep kan doen, had blijkbaar één detail over het hoofd gezien. Het retourkaartje bengelde namelijk nog onderaan de jurk en dat hadden de paparazzi uiteraard gezien. Deze kleine modeblunder leert ons dan ook dat het een ontwerp is van het Britse label Self-Portrait, dat ook jij en ik gewoon online kunnen shoppen voor zo’n € 430. Dat weten we dan ook weeral: dank u, Meghan! 😉

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.