Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Een grijnzende Wednesday, piranha's en een nieuwe school.

TEASER: Jenna Ortega veroorzaakt chaos in nieuwe Netflixserie ‘Wednesday Addams’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We kregen een tijdje geleden al een teaser te zien van de nieuwe Netflixreeks ‘Wednesday Addams’ over de dochter van de Addams Family. Nu lost de streamingdienst nieuwe beelden die ons een idee geven van de vibe van de serie. And we like!

In de teaser zien we hoe een ‘incident’ – Wednesday laat piranha’s los op de pestkoppen van haar broer – ervoor zorgt dat ze naar een nieuwe school Nevermore Academy wordt gestuurd. Daar hebben haar ouders Morticia en Gomez elkaar ontmoet en zijn ze verliefd geworden. Daar probeert Wednesday Addams haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij die de stad terroriseert tegen te houden, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen waarin haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld raakten. En dat alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarrende relaties in Nevermore probeert uit te zoeken.

Christina Ricci

Jenna Ortega speelt de hoofdrol van Wednesday. ‘Prodigal Son’-actrice Catherine Zeta-Jones kruipt in de huid van haar moeder Morticia, ‘Narcos’-acteur Luis Guzmán vertolkt haar vader Gomez. ‘A Wrinkle in Time’-acteur Isaac Ordonez speelt dan weer Wednesdays broer Pugsley. Ook Christina Ricci, die in haar jonge jaren Wednesday was, duikt op in de serie. Welke rol ze vertolkt, blijft nog een verrassing.

Filmmaker en Addams Family-fan Tim Burton, bekend van onder andere ‘Edward Scissorhands’ en ‘Corpse Bride’, maakt met deze serie zijn televisieregiedebuut, dus dat belooft! Het eerste seizoen van ‘Wednesday Addams’ bestaat uit acht afleveringen en is vanaf deze herfst te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '