Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Hun droom draait uit op een regelrechte nachtmerrie.

TRAILER: Queen Latifah en Ludacris slaan op de vlucht in razend spannende thriller ‘End of the Road’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Een roadtrip, het is de droom van velen onder ons. Maar wat als die droom onderweg aan duigen wordt geslagen? Wat voor het gezin van Brenda (Queen Latifah) start als een nieuw avontuur draait in ‘End of the Road’ uit op een regelrechte nachtmerrie. De trailer van de film doet ons nu toch twijfelen over die roadtrip...

Queen Latifah schittert binnenkort in een gloednieuwe Netflixfilm die je de stuipen op het lijf jaagt. In ‘End of the Road’ kruipt ze in de huid van Brenda, een pas ontslagen weduwe die haar leven een nieuwe wending wil geven. Ze reist samen met haar broer Reggie (gespeeld door ‘Fast and Furious’-ster Ludacris) en twee kinderen naar de andere kant van het land om daar een nieuw leven op te bouwen, maar tijdens hun roadtrip komt die toekomstdroom plots in gevaar...

In het vizier

In de trailer zien we namelijk dat de vier in een motel getuigen worden van een moord. Er wordt hen gevraagd om voorzichtig te zijn én voorlopig in de buurt te blijven, maar ze slaan op de vlucht. Reggie stal namelijk een zak vol geld uit het de kamer waar de feiten plaatsvonden. Met het extra zakcentje hopen hij en Brenda op een mooiere toekomst, maar ze komen al snel in het vizier van de bende criminelen. Brenda’s zoon wordt ontvoerd, waarna ze zelf een heuse klopjacht op de ontvoerders inzetten. ‘Niemand rotzooit met mijn familie’, waarschuwt Brenda hen. Damn, girl!

Naast acteurs slash rappers Queen Latifah en Ludacris duiken er nog enkele andere bekende gezichten op in de Netflixfilm. Zo zijn onder anderen Jesse Luken (‘Justified’), Travis Hammer (‘Godless’), Keith Jardine (‘Logan’) en Mychala Faith (‘Camp’) in ‘End of the Road’ te zien. Nog goed om te weten: de film verschijnt op 9 september op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer veelbelovende trailers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '