Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Hulu

De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller.

TRAILER: ‘Tell Me Lies’ is dé nieuwe serie voor fans van ‘After’ en ‘You’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heb je nood aan een nieuwe verslaving? Dan hebben we goed nieuws. Hulu komt met een nieuwe reeks ‘Tell Me Lies’ en die lijkt perfect voor fans van ‘After’ en ‘You’. De trailer is niet alleen mysterieus en spannend, maar ook heel sexy.

‘Tell Me Lies’ volgt een tumultueuze, maar bedwelmende relatie die zich in de loop van acht jaar ontvouwt. Wanneer Lucy Albright en Stephen DeMarco elkaar ontmoeten op de universiteit, hebben ze een leeftijd waarop simpele keuzes voor onomkeerbare gevolgen kunnen zorgen. Ook al begint hun relatie als de typische campusromance, toch raken ze verstrikt in een verslavende situatie die niet alleen hun leven, maar ook dat van iedereen rondom hen verandert.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Carola Lovering. Emma Robert is de uitvoerende producent. In de hoofdrollen zien we Grace Van Patten als Lucy en Jackson White als Stephen. ‘Tell Me Lies’ is vanaf 7 september te streamen via Hulu in de Verenigde Staten. Wanneer de serie bij ons op Disney+ te zien zal zijn, is nog niet bekend. Hopelijk héél snel!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '