Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

We maken kennis met de mysterieuze dochter van Morticia en Gomez Addams.

ZIEN: Netflix lost langverwachte eerste beelden van ‘Wednesday’, de serie van Tim Burton

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vorige week loste Netflix al een eerste mysterieuze teaser voor de nieuwe serie ‘Wednesday’. De streamingdienst maakt ons nu nóg warmer voor de reeks van niemand minder dan Tim Burton, want het deelde de allereerste beelden.

The Addams Family duikt binnenkort op in de nieuwe, duistere Netflixserie ‘Wednesday’. Die draait rond de turbulente schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams, gespeeld door Jenna Ortega. ‘Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. Daarnaast doet ze er alles aan om een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren’, klinkt de synopsis. In een nieuwe teaser kunnen we nu een eerste glimp opvangen van de dochter van Gomez en Morticia Addams.

Vingerknippen

Een pokerface, twee vlechtjes en een zwart jurkje met een witte kraag; Wednesdays duistere look blijft zo goed als onaangeroerd. Veel meer dan een eerste beeld van Jenna Ortega als het tienermeisje deelt de teaser helaas nog niet. De video wordt wel nog afgesloten met de bekende vingerknippen.

Jenna Ortega is trouwens niet de enige Wednesday die we in de reeks te zien zullen krijgen. Ook Christina Ricci, die het personage speelde in de ‘Addams Family’-films uit de jaren 90, duikt op in de serie. Daarnaast weten we ook al dat Morticia en Gomez Addams gespeeld zullen worden door Catherine Zeta-Jones en Luis Guzmán. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Wednesday’ verschijnt later dit jaar op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '