Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Gezinnen zullen hun stekje ondersteboven moeten halen en binnenstebuiten moeten keren!

TEASER: Jens Dendoncker verstopt 100.000 (!) euro op de meest bizarre plekken in huis in ‘Wie Zoekt Die Wint’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In het nieuwe VTM-programma ‘Wie Zoekt Die Wint’ verstopt Jens Dendoncker samen met enkele bekende koppen maar liefst 100.000 (!) euro op de meeste gekke plekken in het huis van verschillende Vlaamse gezinnen. Zij krijgen dertig minuten de tijd om zo veel mogelijk biljetten te vinden. Finders keepers!

In september vorig jaar zond VTM een oproepaflevering uit van ‘Wie Zoekt Die Wint’. Daarin ging de familie Van Cauwenbergh op zoek naar 100.000 euro die ‘Huis Gemaakt’-werfleider Johny Kaczmarowski, ‘De Mol’-kandidate Anke Van Os en comedian Henk Rijckaert samen met Jens Dendoncker verstopten in hun huis. Ze konden ook geld verdienen door gekke opdrachten uit te voeren zoals een verfbom laten afgaan die hun slaapkamer helemaal blauw kleurde.

Bijzondere schattenjacht

De bedoeling was om de kijkers warm te maken om hun eigen gezin in te schrijven voor dit knotsgekke nieuwe programma. Missie geslaagd, want binnenkort kan je naar het resultaat kijken op VTM. Heel wat families gaan deze bijzondere schattenjacht aan in de hoop hun bankrekening stevig aan te vullen, want elk biljet dat ze binnen het halfuur vinden, mogen ze houden. De grote vraag is: hoeveel geld vinden ze terug, want Jens en zijn team van bekende gezichten zullen het de gezinnen niet makkelijk maken! Ze zoeken de meest bizarre plekken uit om de cash te verstoppen.

VTM lost een teaser en daarin toont Jens welke vreemde verstopplaatsjes hij zoal in gedachten heeft. In een boek, in de muur, in de visbokaal, in de afvoer, in de oven, in de frigo, onder de matras, in de kleerkast, in het toilet of in een fotokader. Eén ding is zeker: de gezinnen zullen hun héle huis én hun inboedel ondersteboven moeten halen en binnenstebuiten moeten keren!

‘Wie Zoekt Die Wint’ zie je binnenkort op VTM.

Lees ook:

vermeires onder het mes
viva la feta annelies verlinden

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '