Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De spin-offserie van 'The Addams Family' is er sneller dan je denkt!

YES: Netflix kondigt releasedatum voor ‘Wednesday’ aan

Annelies Hart

We kijken er al maanden reikhalzend naar uit, maar nu is het eindelijk zover: Netflix heeft de releasedatum van ‘Wednesday’ onthuld. De spin-offserie van ‘The Addams Family’ zet de excentrieke dochter in de kijker, die maar al te graag angst zaait op de middelbare school.

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat The Addams Family binnenkort terug zou opduiken in een nieuwe, duistere Netflixserie: ‘Wednesday’. Die reeks draait rond de turbulente schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams, gespeeld door Jenna Ortega. De eerste trailer werd ondertussen al gelost, maar nu is het ook tijd voor een officiële releasedatum. Neem de popcorn er al maar bij, want je kan ‘Wednesday’ op Netflix bekijken vanaf woensdag 23 november.

De synopsis klinkt alvast veelbelovend: ‘Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. Daarnaast doet ze er alles aan om een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jenna Ortega, die je kan kennen uit ‘Jane the Virgin’, speelt de hoofdrol van Wednesday. ‘Prodigal Son’-actrice Catherine Zeta-Jones kruipt in de huid van haar moeder Morticia en ‘Narcos’-acteur Luis Guzmán vertolkt haar vader Gomez. ‘A Wrinkle in Time’-acteur Isaac Ordonez speelt dan weer Wednesdays broer Pugsley. De reeks telt acht afleveringen en werd geregisseerd door filmmaker en Addams Family-fan Tim Burton, bekend van onder andere ‘Edward Scissorhands’ en ‘Corpse Bride’. Wij kunnen alvast niet wachten tot 23 november, het aftellen is begonnen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '