Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© jon tyson via unsplash

'Je zal op een bijzondere locatie alle tijd krijgen om elkaar écht te leren kennen.'

VTM zoekt singles voor wie ‘Blind Getrouwd’ nog net een stapje te ver is

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ben je het swipen op Tinder grondig beu of heb je voorlopig nog niet echt veel geluk in de liefde? VTM wil daar met een nieuw programma verandering in brengen en zoekt singles die zin hebben in een blind date.


Het is sowieso al geen evidentie om een leuke partner te vinden online, en dankzij het coronavirus is de kans dat je iemand op een feestje of café leert kennen al helemaal nihil. Heb je zin in een blind date en vind je het niet storend dat een aantal camera’s je (foute) openingszinnen vastleggen? Dan is het nieuwe programma van VTM misschien wel op je vrijgezelle lijf geschreven. De zender zoekt namelijk kandidaten voor een datingshow die momenteel nog in volle ontwikkeling is.

Bijzondere locatie


Meer informatie kan VTM ons voorlopig nog niet geven, maar in de omschrijving staat: ‘Is blind trouwen net een stap te ver, maar heb je zin in een leuke blind date?’ Je hoeft dus niet meteen zoals in het kijkcijferkanon ‘Blind Getrouwd‘ een jurk of maatpak uit te kiezen om naar het altaar te lopen en in het huwelijksbootje te stappen. Dit programma pakt het iets rustiger aan.

Je zal op een bijzondere locatie alle tijd krijgen om elkaar écht te leren kennen. Dat doet ons vermoeden dat het in tegenstelling tot het populaire Eén-programma ‘First Dates‘ meer zal zijn dan een gezellig etentje in een pop-uprestaurant. Je kan je op deze website inschrijven. Je moet je persoonlijke gegevens invullen en kiezen of je wil daten met een vrouw, man, non-binair, trans of anders. Ze vragen ook hoeveel jonger of ouder je date mag zijn en waarom je graag wil meedoen aan de show. Wie weet zien we binnenkort op het kleine schermpje hoe jij de liefde van je leven ontmoet.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '